09-22-2006, 11:05 AM
|
|
|
Forum Demirbaşı
Teşekkür Etme: 594
Üye No: 3332
İtibar Gücü: 3986
Rep Puanı : 132808
Alıntı:
|
İlk Gönderen muratgergerli
anlamsız bir yazı.
|
evet sana göre anlamsız bri yazı çünkü yazılanlar şuan desteklediğin partinin yapmaya çalıştıklarını örtüşmüyor partini karalıyor tarafsızım demişsin bumu tarafsızlık yazında kimi destkelediğini açıkça yazmışsın görmesini bilene rahşan affına kimse ses etmedi jet hızıyla geçti ozamanda nasılki şuanda yapılıyorsa sunni gündem yaratıldı konu unutuldu şuan ülkede ne varsa satıldı ama kimse ses atmiyo rneden çünkü sunni gündemle uğraşıyor pkk şerefisizlerinin öldürdüğü vatan evlatları için analar feryat edince neden korkuyorsunuz...diyeceksin sen hangi partiyi destekliyorsun ki savunuyorsun diyeceksin üzülerek söylüyorum bende senin desteklediğin partiye verdim oyumu ama bu sefer düşüneceğim çünkü doğud asker polis sivil halk şehit edilirken o sorunları çözmek yerine yurtdışına asker göndermek için yoplanan bir meclis artık görmek istemiyorum pkk sorunu çözmek için kaç kez toplandılar yaz boyunca ama söz konusu yurt dışı olunca acil toplantı... bizim insanımız şehit edilirken dış ülkelerin sorunlarını çözmek sence doğrumu...
|