Tek Mesajı Görüntüle
Old 09-22-2006, 03:58 PM   #1
gizemlice
Geçerken Uğradım

Teşekkür Etme: 1
Üye No: 18865
İtibar Gücü: 1388
Rep Puanı : 160
Rep Derecesi : gizemlice is on a distinguished roadgizemlice is on a distinguished road

arkadaşlar ben tepeden tırnağa sivilce dolu bir bayanım bana derman olacak bir allahın kulu yokmu erkekler bana hiç bakmıyor aranızda sivilceli kızları seven yokmu lütfen bana bir el atın arkadaşlar bakın tanselde artık bana yüz vermiyorbende bir allah kuluyum yeter artık bir erkek istiyorum acıyın bana eli ayağı sağlam olsun erkek olsun yeterkulu kölesi olurum kapısında paspas olurum artık kokuşmaya yüz tuttum bunalıma girdim acil taraflarından koca istiyorum koca anladınızmı kocaaaaaaaaaaaaaaaaaabanada yazık günah yahu benden çirkinlerini çora çocuğa karıştılarben evde hönk hönk ağlamaktayım kapıda pencerede geleni geçeni seyretmekten sıdıkaya döndüm am durun bu böyle kalmaz ben sizlere yapacağı çok iyi bilirim hepinizin kocasını elinizden almazsam banada sıdıka aslı demesinlersiz benim gibi yani gül gibi kızı bırakındaöyle yamuk yumuk kızlara bakın benden beter olun inşaallah aslında ben gizemlicenin yengesiyim onu kıskandığım için böyle yaptım naapim oda bu kadar güzel olmasaydı onü alan yaşadı dertlerinide boşadı mestd olur vallahi jest olurlütfen tavsiyelerime kulak verin ve bu altın fırsatı kaçırmayın.kendize iyi davranın