Tek Mesajı Görüntüle
Old 09-27-2006, 04:04 PM   #13
CaKaLBoT
ÇaKaL Üye

Teşekkür Etme: 0
Üye No: 26295
İtibar Gücü: 2591
Rep Puanı : 76884
Rep Derecesi : CaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond repute

Alıntı:
İlk Gönderen GeCeLeR Mesajı Göster

Memleket sevdamızı içimizden sökemeyen bu güçler sonra bizi candamarımızdan milliyetçiliğimizden kökenimizden ayrımaya çalıştı.
Kurtuluş Savaşı benim dedem yada senin deden benim kanımdan olanlar yada senin kanınlar olan bir kürtle kimi zaman sırt sırta vererek
konu dağılacak ama..(zaten konuyu açanda bi gaip olmuş...)

kutuplaşma süreci ve yıllar süren bu ayırma işlemi başarı ile tamamlanmıştır.....

200 sene içerisinde 50 defa isyan etmişlerdir.......

şimdi ise en uzun süreli olan devam etmektedir....

hem vatan içinde..hem vatan evlatlarının olduğu musul da,kerkükte,telaferde.......diyarbakırda...şemdinl ide.....vs.vs...

sırt sırta verimişlik( ki ben buna sınırlı inanmıyorum) ve benimde bu konuda

umudum bitmiştir sayın geceler....

yarın iki kopuk (barzani ve talabani) ile savaştığımızda....

SIRTIMIZA YÜZLERİ DÖNÜK OLACAKTIR.......

saygılar...