bende birşey yazmış olayım diye yazmak istemiyorum ama abdullah çatlıyı
şimdiye kadar kaç kişi anladı bilen biri iyi bilen biri bizim gibi biraz bilenler değil
tekrar anlatılsında herkes aydınlansın her konuda şüpheye düşmeyelim
ama iyi bilen anlatsın sanıyorum ayın 4 ündeydi gece saat 22 de alman kanalı arte yi açtım bizimkiler yine zırvadan çıkmış hep reklam pkk belgeseli var
1 saate yakın seyrettim içler acısı adamlar ellerini kollarını sallayarak sınırdan içeri giriyorlar doğunun her yerinde rahat rahat geziyorlar bizler için küçültücü her şeyi söylüyorlar ve ayın 5 i akşamıda sanıyorum flaş tv de bir program vardı ordada tarihini unuttum 95 veya 96 olabilir dağıtım da 33 askerimizin şehit olma olayı ile bir program vardı bizzat canlı şahitlerden yaralı sakat askerimiz bağlandı ve onların silahsız bir şekilde yakalanıp biryerlere taşınıp kurşuna dizilmeleri bizleri çok üzmüştür arkadaşlar bizde dişe diş diye bir kavram vardır aynı zamanda bir atasözüdür yani gerillaya karşı gerilla savaşı abdullah çatlıda bu konumdaydı kimin için? bizim için o birşeyler yaptı ama biz haala birşey yapmıyoruz bence çok iyi düşünmeden konuşmamalı ilerki günlerde bunları çok daha iyi anlayabileceğimizi umarım hepinize saygılar.
|