bakın sizin buraya yazdığınız cümleler kadar insan ölüsü gördüm. o kadar çok ağıt duydum ki hala kulaklarımda çınlıyor. bluekeys scarface bana burda laf sokmakla ne diğişir sayfalarca yorum yazmakla.bluekeys bu akdar çok mu savaşı istiyorsun bu kadar çokmu annelerin ağlamasını istiyorsun bu akdar çok mu sevdalıların kavuşmamasını istiyorsun? bırakın biz gençler olarak barış tohumları atalım meyvesini elbet alırız.soruyorum scarface bu akdar çok mu nefret ediyorsun kürtlerden? eline ne geçti bunları yazdığın zaman ? gidenler geri geldimi? bir ananın göz yaşının yerini tuttumu? o kadar istiyorsanız bunları çıkıp savaşlım o zaman sen ben ölecez ne değişecek koskocaman bir HİÇ. bu yorumları yazarken hanginiz kendinizi benim yerime koydu? insan öldürmek kolaydır önemli olan bir insanı kurtarmaktır. ölümü hepinizden çok daha fazla gördüm. uçuruma doğru gidiyoruz bırakın artık bu boş lafları boş geçmişi boş övünmeleri boş nutuk atmalarını. diyarbakırda bomba patlarken 3 km. ilerdeydim.artık geçmiş olmasın gömün her şeyi alın elinize tohumalrı her insanın gönlüne ekin. benim diyeceklerim bu kadar isterseniz aponun yerine koyun beni ne değişir?
|