Tek Mesajı Görüntüle
Old 10-13-2006, 04:43 AM   #9
rhn.inc
Daimi Üye

rhn.inc Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 13
Üye No: 10682
İtibar Gücü: 1589
Rep Puanı : 9877
Rep Derecesi : rhn.inc has a reputation beyond reputerhn.inc has a reputation beyond reputerhn.inc has a reputation beyond reputerhn.inc has a reputation beyond reputerhn.inc has a reputation beyond reputerhn.inc has a reputation beyond reputerhn.inc has a reputation beyond reputerhn.inc has a reputation beyond reputerhn.inc has a reputation beyond reputerhn.inc has a reputation beyond reputerhn.inc has a reputation beyond repute

Alıntı:
İlk Gönderen musicmen Mesajı Göster
Kardeş bu filmler orjinal mi yoksa Türkçe dublaj mı?
dostum filmler smartmovie olduğundan kalitesi biraz düşüktür ama aynı anda normal bir film boyutunda %90 daha azdır ben bunları tercih ediyorum hem kotayı yormuyo hem kısa zamanda indirebiliyorsun eğer beğendiğim film olursa orjinalini buşup indiriyorum ama bazende kalitesi iyi oluyor,bu filmleride bsplaer tarzı programlar codeclerin iyiyse ekranı küçültüp güzel bi şekilde izleyebilirsin,benm sana tavsiyem indirip dene izle memnun kalmazsan birdaha indirmezsin ama memnun kalacağından eminim memnun kalırsanda elimdde daha çok var bu filmlerden siteye koyarım eğer isterseniz veya özel istek olursa
rhn.inc çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla