Tek Mesajı Görüntüle
Old 10-20-2006, 08:45 AM   #9
CaKaLBoT
ÇaKaL Üye

Teşekkür Etme: 0
Üye No: 26295
İtibar Gücü: 2552
Rep Puanı : 76884
Rep Derecesi : CaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond repute

Alıntı:
İlk Gönderen sanalalem Mesajı Göster
adam gibi konuşsana. bu 2 defa görüyorum kürtlere hakaret ediliyor. ya daha neyin peşindesiniz anlamış değilim. abd sizin bütün projelerinizin içine etmedimi. abd türkiyede miti jitemi parayla almadımı. bunu size türk yazarlala bile kanıtlarım yazdığı kitaplarla. cıa ve mosadın türkiyede satın almadığı kuruluşmu kaldı. bütün siyasetçiler devlet adamları abd ve diğer devletlere peşkeş çekmiyormu? sizin can dostunuz olan abd kuzey ırakta türk askerinin kafasına çuval geçirmedimi. tabi polat alemdar aldı öçünüzü. abd ve avrupanın parası olması burda millet açlıktan ölür. orta doğuda türkiye olmadan bir devlet kurulmaz projesinin içine etmedimi. size bir şey diyeyimmi? kürtler nasıl biter biliyormusunuz atın bir atom bombası güney doğuya o zaman biter. artık şunu anlamamız gerekir türkiyede ne siz ne biz birbirimizi tutmadan hiç bir şey yapamayız. bırakın bu ırkçılık saçmalıklarını.
master baba denen güruh saçmalamış,saçmalamanın yanında herkesi becermiş

lakin,

kuyruğu uzun olanın canı yanmış..........

Konulduğu kaptan sızanların,

Yaptığını yıkıp bozanların,

Kucaktan kucağa gezenlerin

Herkesin öptüğü yanak olanların,

kim olduğunu ben bilirim..herkesin bildiği gibi....

bu vesile ile,

Mikrop saçan sivri sinek olduğunu göstermişsin....

'bırakın bu ırkçılık saçmalıklarını ''diyerekArı olma sevdasına kapılsanda....

bu nasıl birbirini tutmaktır anlamadım...

masterbabadan farkın kalmamış....

ve hatta,

siz ben diyerek apto denen it ve eniklerinden icazetli olduğunu göstermişsin....

Son düzenleyen: CaKaLBoT; 10-20-2006, 09:22 AM..
CaKaLBoT çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla