Tek Mesajı Görüntüle
Old 10-27-2006, 02:04 AM   #1
Stinq
ÇaKaL Üye

Stinq Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 132
Üye No: 6800
İtibar Gücü: 2073
Rep Puanı : 40766
Rep Derecesi : Stinq has a reputation beyond reputeStinq has a reputation beyond reputeStinq has a reputation beyond reputeStinq has a reputation beyond reputeStinq has a reputation beyond reputeStinq has a reputation beyond reputeStinq has a reputation beyond reputeStinq has a reputation beyond reputeStinq has a reputation beyond reputeStinq has a reputation beyond reputeStinq has a reputation beyond repute
Thumbs up Bu Hafta Vizyona Girecek Filmler

Koruyucu
(The Guardian)

Yönetmen:
Andrew Davis

Oyuncular:
Kevin Costner , Ashton Kutcher, Neal McDonough...

Tür: Aksiyon-Macera-Dram

Süre: 136 Dk.

Yapım Yılı: 2006

Büyük bir kazada ekibini kaybeden efsanevi kurtarma yüzücüsü Ben Randall (Kevin Costner), sahil güvenlik için cankurtaran yetiştiren bir okula eğitmen olarak gönderilir. Ekibini kaybetmiş olmanın psikolojik baskısıyla kendini eğitime veren Randall, okulun eğitim anlayışına ters sayılabilecek metotlar kullanmaya başlar.

Her konuda destek olduğu en iyi öğrencisi Jake Fischer(Ashton Kutcher), mezuniyetinden sonra eğitmeninin peşinden Kodiak-Alaska’ya bir kurtarma operasyonuna gider ve ilk görevinde Randall’ dan asıl kahramanlığın ne demek olduğunu öğrenir

--------------------------------------------------------------------------

Karanlıklar Ülkesi: Evrim
(Underworld Evolution)

Yönetmen:
Len Wiseman

Oyuncular:
Kate Beckinsale , Scott Speedman, Tony Curran...

Tür: Aksiyon-Fantastik

Süre: 106 Dk.

Yapım Yılı: 2006

"Karanlıklar Ülkesi" efsanesi devam ediyor…

Selene hayatı için pazarlık yapabileceği tek kişi olan vampirlerin kralı Marcus’ u aramaktadır. Bir melez olan Michael Selene’e bu konuda yardım etmek istemektedir fakat içindeki kurt adam kanını kontrol edip edemeyeceğini bilmemektedir.

Marcus, Selene’i yok etmeye çalışır. Aralarındaki mücadeleden sonra ortaya çıkan ise bu mücadeleden bile daha korkunç bir gerçektir. Selene'ye kendi ailesi bile ihanet etmiştir… Ve Selene intikamını alacaktır...

Stinq çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla