Tek Mesajı Görüntüle
Old 11-14-2006, 12:25 PM   #1
CaKaLBoT
ÇaKaL Üye

Teşekkür Etme: 0
Üye No: 26295
İtibar Gücü: 2556
Rep Puanı : 76884
Rep Derecesi : CaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond repute

Beşiktaş'ın gol silahı Marcio Nobre, Fenerbahçe derbisi öncesi iddialı açıklamalarda bulundu

Kadıköy'de çok mutlu günlerinin geçtiğini belirten Brezilyalı, "Sarı-Lacivertli taraftarlar bana 'Boğa' lakabını takmıştı. Kadıköy Boğası bu kez farklı bir kimlikle dönecek. Beşiktaş forması altında Fenerbahçe'ye gol atmaktan başka bir düşüncem yok. Saracoğlu'nda alkışlarla karşılanacağımı sanıyorum. Alex ve Aurelio ile konuştum. Onlar da maçı kendilerinin kazanacaklarını söylediler. Ama bizim puan kaybına tahammülümüz yok. Belki çok iyi oynamayacağız, ama kazanacağız" görüşünü belirtti.