Rico'nun istediği oldu
Beşiktaş'ta tüm hesaplar, Club Brugge'ü yenmek üzerine yapıldı. Tigana, gol sıkıntısı yaşayan Nobre'yle özel bir görüşme yaparken, “Profesyonelliğin, kaliten ve bu ligde geçmişte ortaya koyduğun performansın ortada. Bütün bunlara kimsenin diyeceği tek kelime olamaz. Burada ise tamamen farklı bir çizgidesin. Sakatlıklar, cezalar elbette seni etkilemiştir. Ancak artık bütün bu olumsuzlukları geride bırakıp, Brugge maçında gol atmanı bekliyorum” dedi.
‘Sadece golü düşün'
Nobre, her türlü soru işaretlerinden arınmış ve sadece golü düşünen bir kafa yapısı ile maça çıkmasını isteyen Tigana'ya şu karşılığı verdi: “Alex ile iyi birlikteliğimiz vardı. Burada da çok kaliteli isimler var, ancak çeşitli sebeplerden ötürü sürekli birlikte oynayamadık. Bu, benim futboluma da yansıdı. Kaldı ki burada, Fenerbahçe'den daha çok koşuyor ve bir şeyler üretmek için çalışıyorum. Ama bu maçta gol atar, arkasını da getiririm.”
Rico'nun istediği oldu
Fransız teknik adamın yarınki önemli sınavda bir başka kozu ise Ricardinho olacak. Beşiktaş'a geldiği günden beri serbest adam olarak görev yapmak istediğini söyleyen Brezilyalı, sonunda muradına eriyor. Bursaspor karşılaşmasında attığı ve attırdığı golle tüm dikkatleri üstüne çeken Ricardinho, Club Brugge mücadelesinde forvetin arkasında serbest adam olarak görev yapacak. Sambacı'ya geriden Kleberson ve Serdar destek verecek.
Yönetimden para dopingi
Bursa maçında sakatlanan Delgado'nun durumu ise, bugün yapılacak testin ardından netleşecek. Teknik heyet, sakatlığının nüksetmesinden endişe ettiği Arjantinli'yi yedek soyundurmayı düşünüyor. Öte yandan yönetim de kesenin ağzını açtı. Gruptan çıkılması halinde futbolcuların cebi parayla dolacak. Çünkü yönetim, UEFA'da bir üste çıkılması durumunda oyunculara 25'er bin dolar özel prim verileceğini açıkladı.
|