11-30-2006, 08:35 PM
|
|
Daimi Üye
Teşekkür Etme: 55
Üye No: 9430
İtibar Gücü: 1685
Rep Puanı : 14886
MSN Messenger Bilinmeyenleri - 2
En çok kullanılan anında mesajlaşma yazılımı olan MSN Messenger ile ilgili bilinmeyen özellikleri animasyonlarla anlattık. Yeni uygulamalarla bölüm 2.
MSN Messenger ile ilgili pek de bilinmeyen bazı uygulamaları en kolay ve en kısa zamanda öğrenebilmeniz için animasyonlar hazırladık.
Dizinin ikinci bölümünde ise ilginç uygulamalara yer verdik. İşte onlar
Animasyon 1: MSN Messenger'da istemediğiniz linkleri kaldırmak
Yazılımı çalıştırdığınızda ara yüzün sol tarafında yer alan linklerin cıvıl cıvıl rengi sizi rahatsız edebilir. Bunlardan kurtulmanız mümkün. Üstelik ek bir yazılım kullanmadan. Ek yazılımların bazılarında virüs veya trojan olmaları muhtemel. Bu işlemi nasıl yapacağınızı adım adım bu animasyonda anlattım.
Animasyonu izLemek için TıkLayınız
Animasyon 2: MSN Messenger arayüzünü değiştirmek
MSN Messenger'ın varsayılan arayüzünden sıkılanlar için neredeyse sınır yok. Bunun için http://www.mess.be adresinden sizin için indirdiğimiz iki temanın nasıl kullanıldığını adım adım animasyonumuzda uyguladık. Bu arayüzler sayesinde MSN Messenger baştan sona değişiyor. Bu eklentilerin aynı zamanda bazı işlevleri de var. Reklamları kaldırmak, aynı anda birden fazla MSN Messenger çalıştırmak ve özel oyunlar eklemek gibi.
Bunların yasal olup olmadığı konusunda kesin bilgi sahibi olmadığımız için nasıl uygulandıklarını şimdilik anlatmadım.
2. animasyonu izlemek için TıkLayınız
Animasyon 3: MSN Messenger'da nizkinizi kayan yazıdan oluşturmak
MSN Messenger'da şov yapmak istiyorsanız işte size yeni bir fırsat. Listesinde olduğunuz kişilerin sizi görmemesi imkansız. Nedeni ise herkesin nick'i sabit dururken sizin nick'iniz kayan yazıdan oluşacak. Bunun nasıl yapıldığını görmek için hazırladığımız animasyonu izleyebilirsiniz. Size gereken küçük yazılımı ise animasyondaki bağlantı yardımı ile bilgisayarınıza indirebilirsiniz.
3. animasyonu izlemek için TıkLayınız
MSN Messenger'da yapabileceğiniz ilginç uygulamaların görsel olarak anlatıldığı animasyonlarımız forumunreal'da olmaya devam edecek. Bu konuyu Msn,irc vs ilgili başlıkta Konu oLarak tartı$aßiLirsiniz...
MSN Messenger Bilinmeyenleri - 3
En fazla kullanılan anında mesajlaşma yazılımını daha eğlenceli hale getirmeye ne dersiniz? Yazımızı, lütfen çocukların ulaşamayacakları yerde uygulayın.
MSN Messenger, zaten eğlencenin kendisidir. Çok ilginç yazışmalarımıza ev sahipliği yapar. Bu yazışmaların örneklerini görmek için ßuraya tıklayabilirsiniz. Eğlencenin dozunu biraz artırıp şımarmaya ne dersiniz? İhtiyacınız olan yazılımlar ve bilmeniz gereken ipuclarının tamamı, bu yazıda.
Listenizdekileri şenlendirin!
Listemizdekileri şaşırtmanın vakti geldiyse o zaman hemen işe başlayalım. Mesela, bizi listesine ekleyenler, bizim online olduğumuzu belirten mesaj penceresini aynı anda 10 defa alsın. Bunu yapmak çok kolay
Bu adrese tıkla***** bulabileceğiniz MCM.EXE adlı dosyayı çalıştırın.
Yazılımı kullanmak çok kolay
Gelen pencerede sizin nickiniz görünecektir. Sol tarafta bulunan rakamlar, kaç pencereyi üst üste göstermek istediğinizi belirtiyor. Bir rakam seçtikten sonra “FLOOD NOW!!!” butonuna bastığınızda sizi listesine ekleyen kişilerin masaüstü aşağıdaki gibi olacaktır.
Masaüstünde şenlik
Unutulan şifrelere son
Bilgisayarınızda otomatik olarak giriş yapan (Auto login) MSN Messenger'ınızı yeni bir sürümle değiştirdiğinizde ya da kaldırdıktan sonra sizden yeniden parola istediğinde monitöre boş boş bakabilirsiniz. (Acaba neydi bunun şifresi diye düşünüyorsunuz kara kara).
Dert etmeyin, sadece sizin değil, o bilgisayarda giriş yapmış olan bütün MSN Messenger hesaplarının parolasını tek tıklamada görebilirsiniz.
Anlatacağımız yazılımı sitemizden indirmek için TıkLayınız
Tek tıklamada hesaplar ve parolalar karşınızda. Aman dikkat
Bunun için MSPASS.EXE yazılımını çalıştırın. Hepsi bu kadar. Bütün şifreler karşınızda.
Bu aracı internetcafelerde kötü niyetli kişiler kullanabilirler. O nedenle siz siz olun parolanızı başka bilgisayarlarda asla kayıt altına almayın.
Nicki büyük olanlardan olun
İçine beş kişi sığdığı halde neden kamyon gibi jeep satın alırlar bir türlü anlamadım. Anlamadığım bir diğer konu da sizi listesine kaydeden kişilerde nickinizin diğerlerinden daha büyük görünmesini istemek. İsteyenleriniz olursa onu da hemene açıklayalım.
MSN Messenger'ı çalıştırın. “Araçlar/Seçenekler” seçeneğine tıklayın. Gelen penceredeki Ekran adı na örnek olarak ஐ๑Nickiniz yazın. Özel karakteri bu yazıdan kopyalayıp yapıştırabilirsiniz.
Hepsi bu kadar. İşte sonuç;
Büyük nick, başka oluyor.
|
|
|