Tek Mesajı Görüntüle
Old 12-07-2006, 10:43 PM   #1
aLeMDaR
Guest

Üye No:

Dönüşüm sana kopamadığım herşey sende bırakıp gitmenin yada gidene dur diyememenin verdiği acımsı kasveti atamıyorum ben üzerimden.

bırak izdüşümlerimi kalsın anılarında son kez bakışım kalsın dolu dolu iken gözlerimin sana,bir slow şarkı çalarken fonda en son dans teklifim kalsın belleğinde ve sarılışım ince beline,oysa ki az sonra bitecektik arta kalan bir kaç yüzyıla sığmayacak bir aşka vurup tekmeyi devirecektik.ne kadar da insafsızdık!!

karşı duruşlarımız oldu kaç kez bitmemek adına direnişimiz asi birer eylemdi kimileri gülünç dedi bitirin be bitiren de rahat edin artık oysa biz son sürat yıpranmışlığımıza bir yenisini daha ekledik zulüm kangren ve darağacı ilmek boynumuzda kendi sandalyemize vuracaktık kendi tekmelerimizi kendimiz devirecektik.ama olsun ayakta kalışlarımız vardı bize kalan onca dost ağızda dönerken vurgun cümleler hakkımızda konuşulanları allaha salmıştık.köhne bir kepazeliğe şimdi yenik düşüşümüzün tam ortasındayız.bitişimiz dostlarımızın eseriydi düşmanımız bizden başkası değildi.

sevdanlanmalara son sürat arka dönüyormuşsun şimdilerde sarı bir sonbahar kasımında arıyormuşsun bir nihavend parça ve gülüyormuş gözlerin ara ara soranlara hiç öylesine diyormuşsun oysa biliyorum ben haberini getirenlere söylemedim ama ben gelirim göz bebeklerine ben gülerim gözlerinin içinde silkelenip dönerken sen eski hüzünlerine ben gözlerine sırtımı döndüğün andır.bilirim..

sana bir sürprizim var bebeğim şimdi bahçe kapısındayım yüreğimde hiç dinmeyen bir sevdanın yangını sol yanımda bir dünya kadar özür ve sana af var.sağ yanımda mazinin gülümseten nihavend muştusu kapıyı açarmısın ben geldim.yorgunluğumdan eser kalmadı sevdalanmalara dair,sende dinlenmişsindir artık hadi bıraktığımız yerden başlayalım.