Tek Mesajı Görüntüle
Old 12-12-2006, 01:00 PM   #10
bluekeys™
Forum Demirbaşı

bluekeys™ Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 594
Üye No: 3332
İtibar Gücü: 3943
Rep Puanı : 132808
Rep Derecesi : bluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond repute

ali bey isyanınızı çok iyi anlıyorum ama kazan kaldırması gerekenler susuyor...şuan ki baştakileride biz getirmedikmi ...ayakları baş yaparsak daha çok konuşur dövünürüz...
can kayıpları olan ailelere de allah sabır versin...

dipnot:sayın whitewolf
kullandığınız üslup tamamen yanlış şov yapmak için yapmadık biz bu askerliği şov için çıkmadık ne gabar dağına nede cudi ye şov yapmak için düşürülmedik besta derelerde pusuya!!!ve en önemlisi bunları burda ben şöyle şey yaptım vatan için demek için yapmadık görevimdi vatanım uğruna canım pahasına çarpışmak!!!çarpıştık...yine o görev verilse en ön safhalarda yer alır ve bunu bak ben yaptım demeyiz ama bu ülke için eğer bişeyler yapacaksak bunu şov için değil üzerinde yaşadığımız topraklar için vatan için yapmalıyız...
bu vatan toprağı için bir tek ter dökenin elini öperim...

[sakın] bana bulaşma kalp kırarım bazen]
bluekeys™ çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla