Tek Mesajı Görüntüle
Old 12-16-2006, 03:05 PM   #1
blAcksmith
Bağımlı Üye

blAcksmith Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 278
Üye No: 8785
İtibar Gücü: 2457
Rep Puanı : 36043
Rep Derecesi : blAcksmith has a reputation beyond reputeblAcksmith has a reputation beyond reputeblAcksmith has a reputation beyond reputeblAcksmith has a reputation beyond reputeblAcksmith has a reputation beyond reputeblAcksmith has a reputation beyond reputeblAcksmith has a reputation beyond reputeblAcksmith has a reputation beyond reputeblAcksmith has a reputation beyond reputeblAcksmith has a reputation beyond reputeblAcksmith has a reputation beyond repute

Beşiktaş Kulübü Genel Sekreteri Kenan Öner, Divan Kurulu toplantısında borçların yüksekliği ile ilgili yapılan eleştirilere yanıt verdi.

Lutfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı'nda yapılan toplantıda söz alan Kenan Öner, Divan Kurulu üyesi Bayram Yağcı'nın eleştirilerini ele alarak, ''Sayın Bayram Yağcı hep borçlardan bahsediyor. Bu yönetim sanki alıyor ve sokağa atıyor. Ülkede enflasyon denen bir olay var. Gelir-gider arasındaki farkı bilmeden borç yükseldi diyoruz sürekli'' dedi.

Bayram Yağcı'nın bugün, başkana yazıldığı iddia edilen imzasız bir mektupla kürsüye çıktığını belirten Öner, ''Bugün buraya geliyorsunuz, 'imzasız mektup var' diyorsunuz. Her yere binlerce imzasız mektup gidiyor. Burayı kendi popülariteniz için kullanmayın. Yarattığımız kaynaklar hiç gündeme getirilmiyor. Beşiktaş çok güçlüdür. Bu borçlar önümüzdeki yıllarda yaratılacak kaynaklarla ortadan kalkacaktır'' şeklinde konuştu.

Kulüp yönetim kurulu üyesi Sinan Vardar ise futbol takımında bu sezon 3 tane omuz sakatlığı yaşadıklarını hatırlatarak, ''Bilmiyorum hangi futbol takımının tarihinde 3 futbolcunun birden aynı zamanlarda omuz sakatlığı olmuştur. Ayrıca son oynadığımız UEFA Kupası maçında Gökhan Zan ve İbrahim Akın oynasa, sahadan galibiyetle ayrılırdık'' dedi.

-BAYRAM YAĞCI'NIN ELEŞTİRİLERİ-

Divan Kurulu üyesi Bayram Yağcı, raporların müzakeresi sırasında yaptığı konuşmada, kulübün borcunun yüksekliğine dikkat çekerek, ''Bu kulübün borcu sizin politikalarınızla bu kadar yükseldi. Bu borçların müsebbibi Yıldırım Demirören yönetimidir'' dedi.

Tribünde yönetim taraftarı ve yönetim karşıtı grupların oluştuğunu savunan Yağcı, camiada ciddi bölünmelerin bulunduğunu iddia etti.

Yağcı, konuşması sırasında bir kongre üyesinin kulüp başkanına yazdığı mektup bulunduğunu ifade ederek, ''Bu mektup benim elimde. İmzasız bir mektup ve bir kulüp başkanına yazılmaması gereken tehdit içeren ifadeler var. Basının önünde okumuyorum'' derken, Murat Aksu, Kenan Öner ve Divan Kurulu'nun bazı üyeleri bunun üzerine Bayram Yağcı'ya tepki gösterdi.

-ADAY LİSTELERİNİN TESPİTİ YAPILDI-

Divan Kurulu toplantısında ayrıca, 2007 Ocak ayındaki Genel Kurul'da seçilecek denetleme, seçme ve sicil, disiplin ve müze kurulu aday listelerinin seçimi için oylama yapıldı.
"BEŞİKTAŞ" Ömür Değil Ölünce Bitsin..

BeşiktAşımız ile ilgili son haberler

Moderator başvurusu için tıklayın
blAcksmith çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla