Tek Mesajı Görüntüle
Old 12-17-2006, 09:21 PM   #2
bluekeys™
Forum Demirbaşı

bluekeys™ Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 594
Üye No: 3332
İtibar Gücü: 3944
Rep Puanı : 132808
Rep Derecesi : bluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond repute

Alıntı:
İlk Gönderen rıfkı Mesajı Göster
Kardeşlerim bu başlık altında hayatınız boyunca yani şu ana kadar ki yaşadıgınız en mutsuz olayınızı yazabilirsiniz. Bu konuyu açmam nerden mi çıktı diye merak edenleriniz varsa bugün benim şimdiye kadar ki yaşamımım en mutsuz günü.

Ben başlıyorum bugün benm en mutsuz günüm çünkü canımdan çok sevdiğim bir kız kimseyle çıkmayacagına söz vermesine ragmen bugün birisyle çıktıgını ögrendim. Yüreğim kan ağlıyor.....

Buyrun sıra sizde..
rıfkı kız senden ayrılmış ve şartta kimseyle çıkmayacağım ayrılırken sözleşmemi yaptın be kardeşim ne demek sende çıkarsın oda çıkar bitmiş bir ilişki ama sen bitirmemişsin bak karşı taraf bitirmiş...hep aynı şeyi düşünüğrsen hep aynı yerde takılı kalırsın kafanı dağıt biraz aynı yerde takılı kalma...seni unutanı sende unut...

[sakın] bana bulaşma kalp kırarım bazen]
bluekeys™ çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla