Tek Mesajı Görüntüle
Old 12-21-2006, 04:15 PM   #1
CaKaLBoT
ÇaKaL Üye

Teşekkür Etme: 0
Üye No: 26295
İtibar Gücü: 2547
Rep Puanı : 76884
Rep Derecesi : CaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond repute

Sabri: "Komik hatalar yaptık"
Galatasaray'ın genç yıldızı Sabri Sarıoğlu, Turkcell Süper Lig'in ilk yarısını DHA'ya değerlendirdi. Sarıoğlu, ligde ilk yarıyı istedikleri yerde bitiremediklerini belirterek, "Sezon başında şanssız puanlar kaybettik.

Devre arasını iyi değerlendirip, ikinci yarı kaybettiğimiz puanlarıda telafi edeceğiz. Lig sonunda şampiyon olacağımıza inanıyorum. Geçen sene yaptığımızı bu sene de yapmak istiyoruz" dedi.
Çok önemli maçlarda istenilmeyen sonuçların kendilerini çok üzdüğünü söyleyen sarı kırmızılı futbolcu, "Futbolda bazen böyle şeyler oluyor.

Sonuçta bu futbol. Herşey olabiliyor. İyi oynadığımız zaman kaybettiğimiz, kötü oynadığımız zaman da kazandığımız maçlar oluyor. Futbolun güzelliği burada. İkinci yarı iyi oyun oynayacağımıza ve iyi sonuçlar alacağımıza inanıyorum" diye konuştu.

Galatasaray'ın Avrupa'ya erken vedasını da değerlendiren genç futbolcu Sabri şöyle konuştu:"Şampiyonlar Ligi'nde tur atlayabilirdik. Ama takım halinde yaptığımız komik hatalar Avrupa'dan elenmemize neden oldu. Kazanabileceğimiz maçları kaybettik. Bu olay bizi üzdü. Artık hedefimiz şampiyon olmak ve Türkiye Kupası'nı almak."

Eleştirelere her zaman açık olduğunu vurgulayan Sabri, "Bazen bu eleştiriler hakaret boyutuna ulaşıyor. Buna karşıyım. Ama düzeyli eleştirelere açığım.Çünkü eleştiri olduğu zaman eksikleri görüp, bunları düzeltmeye çalışıyorum.Geçen sene bizim stadımızda yapılan hareketin aynısını şampiyon olunca yaptım. Bunda eleştirilecek bişey yok. O olayda kimsenin rencide olacağını düşünmüyorum" ifadelerini kullandı.

21.12.2006

Kaynak : DHA