Tek Mesajı Görüntüle
Old 12-22-2006, 10:03 PM   #1
blAcksmith
Bağımlı Üye

blAcksmith Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 278
Üye No: 8785
İtibar Gücü: 2459
Rep Puanı : 36043
Rep Derecesi : blAcksmith has a reputation beyond reputeblAcksmith has a reputation beyond reputeblAcksmith has a reputation beyond reputeblAcksmith has a reputation beyond reputeblAcksmith has a reputation beyond reputeblAcksmith has a reputation beyond reputeblAcksmith has a reputation beyond reputeblAcksmith has a reputation beyond reputeblAcksmith has a reputation beyond reputeblAcksmith has a reputation beyond reputeblAcksmith has a reputation beyond repute

Tigana - Beşiktaş gerginliğinde beklenen açıklama geldi. Noter aracılığı ile Fransız çalıştırıcıdan bir savunma isteyen Beşiktaş yönetimine Tigana gerekli savunmayı yaptı. Tigana'nın Beşiktaş Spor Kulübü'ne yolladığı açıklamaya resim galerimizden bakabilirsiniz...

Kulübün resmi sitesinde yapılan açıklamada Tigana'nın şu ifadelerine yer verildi:

"Medyada bana atfedilen sözler yayınlandığı hakkında bilgi aldım; iddiaya göre bu sözleri ben 20 Aralık 2006’da Ankara Gençlerbirliği Kulübü ile yapılan maçtan sonra gazetecilere söylemişim.

Basında yer alan makalelerin bazılarında, bu maçta kötü sonuç alınacağının önceden belli olduğunu, çünkü yaklaşık yirmi maçtır çoğu oyuncunun primlerini almadığını, bunlardan bazılarına aylardır ödeme yapılmadığını, bayram için ülkelerine dönen bazı Brezilyalı futbolcuların, ücretlerinin ödenmemiş olması nedeniyle Türkiye’ye dönemeyeceğini ve hatta maçtan bir gün önce, futbolcuların gece saat ikiye kadar Başkan Yardımcısı ile görüşme yaptıklarını söylemişim.

Bana atfedilen tüm bu sözler açık bir şekilde yanlıştır.

Ayrıca, yapılacak ödemelerin detayları ve primlerin hesabı için talimat verdiğim, hatta bu primler için karmaşık yüzdeler bildirdiğimi bile okudum.

Tabi ki böyle bir şey olmamıştır, özellikle tüm bu detaylar hakkında bilgi sahibi olmamam gibi basit ve makul bir nedenden dolayı.

Gerçekte, kaybedilen bu maçtan sonra bana görüşlerim soruldu.

Sadece oyuncuların çok az motive olduklarını gördüğümü söylemekle yetindim.

Bana ödeme konusunu ve futbolculara ücretlerinin ödenmemesi meselesini sordular.

Gazetecilere, sadece bu konuda kulüp yönetimine başvurmaları gerektiğini söyledim.

Bu belge ile gerçekleri su yüzüne çıkarmayı ve bana karşı hiç söylemediğim sözler yüzünden hasmane bir ortam yaratılmasını engellemeyi istiyorum.

Bildiğiniz gibi şimdiye kadar her zaman mümkün olduğu kadar tarafsız ve bir antrenöre yakışan vakur bir tutum takınmaya çalıştım.

Bay Başkan, her türlü olası karmaşıklığı önlemek niyetiyle bunları size bildirmek istiyordum.

En derin saygılarımla,”

Jean Tigana
"BEŞİKTAŞ" Ömür Değil Ölünce Bitsin..

BeşiktAşımız ile ilgili son haberler

Moderator başvurusu için tıklayın
blAcksmith çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla