Tek Mesajı Görüntüle
Old 01-16-2007, 09:53 PM   #4
uprocking
Daimi Üye

uprocking Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 6
Üye No: 15198
İtibar Gücü: 1576
Rep Puanı : 2714
Rep Derecesi : uprocking has a reputation beyond reputeuprocking has a reputation beyond reputeuprocking has a reputation beyond reputeuprocking has a reputation beyond reputeuprocking has a reputation beyond reputeuprocking has a reputation beyond reputeuprocking has a reputation beyond reputeuprocking has a reputation beyond reputeuprocking has a reputation beyond reputeuprocking has a reputation beyond reputeuprocking has a reputation beyond repute

Rusya'da bir ilkokulda öğretmen çocuklara Türk parasının birimini sorar. -Dolar, -Hayır. -Mark, -Hayır. -Sterlin, -Hayır. Neticede hiç kimse bilemez. Öğretmen tam vaz geçeceği sırada küçük Alex parmağını kaldırır. -Söyle Alex,
-Türk parasının birimi "Kere" dir öğretmenim. -Oğlum Kere diye dünyanın hiç bir yerinde para birimi yoktur, nerden çıkardın onu? Fakat küçük Alex gayet emindir, -Kere olduğunu hemde çok iyi biliyorum öğretmenim.
-Nerden biliyorsun Alex? -Öğretmenim benim ablam Türkiye'den yeni geldi. Su üstümde gördüğün ceketi bana oradan hediye getirdi. Sordum, bana bu ceketi almak için iki KERE verdiğini söyledi
uprocking çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla