Tek Mesajı Görüntüle
Old 01-18-2007, 03:12 PM   #75
Resttt
Geçerken Uğradım

Teşekkür Etme: 0
Üye No: 14785
İtibar Gücü: 1440
Rep Puanı : 491
Rep Derecesi : Resttt is a glorious beacon of lightResttt is a glorious beacon of lightResttt is a glorious beacon of lightResttt is a glorious beacon of lightResttt is a glorious beacon of light

Alıntı:
İlk Gönderen karamurat Mesajı Göster
Abdullah catli hakkinda bilgisi olmayan, yorum yapmasin, Hele hakaret olmasin,
ölmüs bir insanin hakkinda....
Abdullah catli gecmisi ülkücü olup, sonrda iliskisini kesmis, Dünyada 70 varan diplomatlarimizi, öldüren asala terör örgütünü arkadaslariyal beraber ortadan kaldiran, Bu ülke icin hayatta olmayan, anadolu cocugudur....
bu örgüt yok edilmistir, yerine pkk denen ABD usaklari dogmustur, Kürtcülük haklari maskesiyle,,, abullah catli hakkinda kim kötü söz söylerse, bence Bölücüdür, Vatan hainidir.....:yes:
Konusmanın basında hakaret etmeyin demişsin ama sen hakaret ederken hiç utanamamıssın..Ama acıkcası bos sozleri ustume alınmam..Ayrıca Abdullah Catlı'yı sevmemek vatan hainliğiyse ben ve benle beraber ulkenin buyuk bir kesimi de vatan haini olucaktır..Ve eger vatanı sevmek bunun gibiyse kusura bakmayın ben yokum..Ama neyseki senin anlatısın bu ulkede itibar gormuor:yes:
bak kardeşim baskasının yorum yapma hakkına ilişkin bir soz daha soyleme bence..Bole genel anlamlı sozcukler kullanmam seviyeni dusurur ve emin ol hiç gerek yok..
Ben sana hep hukuki gerekceler sunuyorum..İnterpol tarafından aranan birinden uyusturucu kacakcılıgına bulastıgı Turk makamlarınca belirlenen ve aranan bir kişiden bahsedioruz..Lutfen yapmayın bunları gercek kahramları unutup bole eli silahli katillere yonelmeyein..Sonra Bu Karamurat arkadsımız gibiler cıkar Abdullah CAtlı'yı sevmeyen vatan hainidir der..Bizleri de eglendirir
Bu arada konusmayı okursan Deniz GEzmiş'i ben karıstırmadım baska bir arkadas karıstırdı..Ondan ilk once oku ondan sonra yorum yap..
SAygılarımla..:yes:
Resttt çevrimdışı