Tek Mesajı Görüntüle
Old 01-23-2007, 12:08 AM   #84
karamurat
Geçerken Uğradım

karamurat Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 9
Üye No: 10959
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : -230
Rep Derecesi : karamurat is infamous around these partskaramurat is infamous around these partskaramurat is infamous around these parts

Alıntı:
İlk Gönderen Resttt Mesajı Göster
Bak benzer bir kaynak da "Teskilatın İki Silahsoru" ama Karamurat..Orada devlet gorevlerinde kullanıldıgı ama basasrısız oldugu yazılıor..
Benim bir poblemim de aranan bir katili devlet gorevlerinde kullanan devletle..
Bak abi ben bir hukuk ogrencisiyim..Bizim Anayasamız 2.md sinde bir hukuk devleti oldugumuzu belirtir..
Bir hukuk devletinde bunlara yer yoktur..Oyle derin devlet orgutlenmelerinin sonu Susurluk'ta biter..Ne işi var bir milletvekili,bir emniyet muduru ve bir mafya babasının aynı arabanın içinde..Bu mudur hukuk devleti bu mudur hak ve hukuk??
Kardeşin kardeşi oldurmesine karsıysan eger Abdullah CAtlı'ya da karsı olman gekior..Onun ve Kırcı denen katilin bu cinayetlerde rolu buyuktur..Yadsınamayack bir buyuk gercek..Derin devletin belgesi olmayacagı için ben yurtdısı gorevleriyle ilgili kesin seyler solemekten kacınıorum..
Ama gercek su bunların bizim devletimize nitelik kazandırmadıgı acık..

BAk güzel kardesim.
Dünyanin hic bir ülkesinde hukuk tam manasiyla islememistir, isliyormus gibi gösterilir.
senin derin devlet dedigin, bizde Bazen, veya cogu zaman kullanir, isde catli,kirci,gibiler,Yesiller,jitemi kuran Ahmetcem ersever, gibiler suyu SIKILMIS elbise gibi atilir.
Hukuk okuyorum diyorsun, ileride anliyacaksin pratik hayatta, neyin ne oldugunu.
Sen hukukcu olacaksin ileride, Dünya görüsünü anladim az cok.
ileride hakim ve savci veya avukat olacaksin, merak ederim ileride savunacagin davalarda, iddalarda, veya verecegin kararlarda, ne derece saglikli olacak.
Tek tarafli yorum yapmak ne derece hukuka yakin, o büyük sorun, eger hukukun üstünlügünü yasatamak istiyorsan.
Meselelere daha objektif yaklasmak gerekir, daha saglikli olur.
Bu konuyu da noktaliyalim, saygilar.
karamurat çevrimdışı