Geçerken Uğradım
Teşekkür Etme: 0
Üye No: 18771
İtibar Gücü: 1394
Rep Puanı : 403
51.Sevgi tıpkı bir gül gibidir, rastgele tutarsan dikenleri batar, yapraklarını koparırsan duyguları akar, tutmasını bilirsen o gül sana tapar.
52.Ne yıldızları istiyorum gece yarılarıma, ne güneşi istiyorum karanlığıma, çok değil, seni istiyorum yalnızlığıma.
53.Gittin ama sanma ki yerin dolacak ve senden başka biri benim olacak. Ya bana senin gibi bir sevgili, ya sana benim kadar seven bulunacak.
54.Dileğim çok büyük okyanusta bir su damlası olmak, uçsuz bucaksız sahilde bir kum tanesi olmak, en önemlisi senin sevgilin olmak.
55.Senin için ağlarken gözümden düsen yaslar denize dökülseydi eğer, kumsala vuran dalgalar SENI SEVIYORUM yazardı
56.Sevmenin acı verdiğini ve her sevenin sevilmediğini bile bile, gene de seni seviyorum, belki beni seversin diye.
57.Günesin doğduğu da bir gerçek battığı da. Kalbimin attığı da bir gerçek, günün bittiği de. Ne çıkar tüm gerçekleri saysak tek tek. Seni seviyorum ya, iste en büyük gerçek….
58.Benim seni sevdiğim kadar güneş gülü sevseydi o gül dört mevsim açardı…
59.Yeşili severim ama gözlerinin rengini sevdiğim kadar değil, güneşi severim ama gülüşünü sevdiğim kadar değil, ağlamayı severim ama gülmeyi sevdiğim kadar değil, insanları severim ama seni sevdiğim kadar değil
60.İçimde bir tutku var o da sensin, dile gelse kalbim ne der bilir misin SEN BENIM HERSEYIMSIN...
61.Sesini duysam da her an yüzünü görmek gibi değil, özlediğimi bil her an hiçbir şey seni sevmek gibi değil...
62.Acı ve hüzün bir yıldız kadar uzak, mutluluk gözbebeğin kadar yakın olsun. Umutların gerçek, gerçeklerin mutluluk, mutlulukların sonsuz olsun...
63.Gözleriyle gözlerine göz koyanın, gözlerimle gözlerini oyarım. Gözlerini gözlerden sakın, gözlerin gözlerime lazım.
64.Yıldız seç gökyüzünden,gözlerin gibi parlak,senin gibi güzel olsun,banada seç,parlaklığı önemli değil yeterki sana yakın olsun...
65.Hani gözler vardır sözleri anlatır, hani sözler vardır gözleri anlatır, bir de aşk vardır seni anlatır...
66.Ağırdır sevmelerim her yürek taşıyamaz, büyüktür umutlarım her omuz kaldıramaz, her şey olur da şu kalbim, bir tek sensiz olamaz.
67.Ağzımdan çıkacak söz olsan konuşmam, gözümden akacak yaş olsan ağlamam, kalbime hapsettim seni hiçbir yere bırakmam!
68.Dünde, bugünde, yarında? Yüreğin kadar yanındayım. Kendini yalnız hissettiğinde elini kalbine koy; ben hep ordayım!
69.Sana yıldızlar kadar yakın olmak isterdim, her baktığında beni görebilmen için, sana bulutlar kadar yakın olmak isterdim, üzüldüğünde gözyaşlarını yağmur olup silebilmek için, sana sen kadar yakın olmak isterdim ki beni, seni sevdiğim kadar sevebilmen için?
70.Güneşi seviyorum diyorsun güneş açınca gölgeye kaçıyorsun. Yağmuru seviyorum diyorsun yağmur yağınca şemsiyeni açıyorsun. Korkuyorum sevgilim çünkü beni de sevdiğini söylüyorsun!
71.Eğer seni nasıl ve ne kadar sevdiğimi öğrenmek istiyorsan bana yeni bir dil bulmalısın çünkü sana olan sevgimi anlatmak için kelimeler bulamıyorum. Ama bir şeyi bil ki seni çok seviyorum
72.Sen bazen zifiri karanlık gecemin güneşi, sen bazen hayatın cesaret veren mutluluk yanı ve sen her zaman sevgimin tek nedenisin.
73.Doğan her günün sabahında, içimde gözlerini görebilmek aşkı olmasa, inan hiçbir şeye değmezdi yaşamak..
74.Allah gücü erkeğe, güzelliği kadına vermiş... Ne var ki her şeyi yenen güç, güzelliğe yenilmiş...
75.Bir gün dudakların kurursa okyanusu getiririm sana, akşam ayazında titrersen güneşi getiririm sana, eğer gönlün bir sevgi ararsa kalbimi söküp getiririm sana...
76.En güzel deniz gidilmemiş olandır. En güzel çocuk daha büyümemiş olandır. En güzel günlerim seninledir ve sana söylemek istediğim en güzel söz daha söylenmemiş olandır… Seni seviyorum…
77.Güller hep ellerinde açsın ama dikenleri batmasın. Sevda hep seni bulsun ama seni yaralamasın. Mutluluk hep yüreğine dolsun ama beni unutturmasın…
78.Sana bir sır vereceğim;geceden yana sessiz,sevdadan yana kutsal… Meraklandın mı,yoksa heyecanlandın mı? Tamam canım tamam söylüyorum: Seni Çok Seviyorum…
79.Bir uçurumun kenarında olsam ve aşağıda bir dal olsa ve o dal sen olsan;ölmekten değil seni kırmaktan korkarım.
80.Birine verilen değer uğruna feda edilebileceklerle ölçülüyorsa aç gözlerini ve etrafına bak gördüğün her şeyi feda edebilirim ama sakın aynaya bakma...
81.Ömrüme yetecek bir aşk ararken seni buldum. Şimdiyse aşkıma yetecek bir ömür arıyorum. Seni çok seviyorum
82.Dün çiçekçinin önünden geçerken bir gül haykırarak bağırdı. Dünyanın en güzeli benim diyordu, ben onu aldım ama güzel olduğu için değil, seni görünce utanması için!
83.Eğer zenginliği ve parayı seviyorsan, beni sevme; benden daha zenginleri var bu dünyada. Eğer yüz kaş güzelliği seviyorsan, beni sevme; benden daha güzelleri var dünyada. Ama aşkı sevmeyi seviyorsan, beni sev; benden başka seni daha fazla seveni bulamazsın... HAYATINDA!!
84.”Seni seviyorum,seni benim kadar sevenden nefret ediyorum…” demiş şairin biri.Oysa ben diyorum ki seni benim kadar seveni zaten düşünemiyorum…
85.Sevmek içinse tüm umutlar eğer her zaman olduğu gibi her gayrete değer...Sevildiğini bil yeter......
86.Eğer canin sikiliyorsa,gece her zamankinden karanlık gözüküyorsa,gökyüzüne bak ve sabahı düşün…İnan sabahı bekleyen tek sen olmayacaksın…
87.Hiç özlemediğim biri varsa o da sensin…Çünkü HEP ICIMDESIN!!!!
88. Sana herşeyimi veremem çünkü herşeyim sensin...
89.Gözünden akan her damla yas zümrüt olsa yakut olsa yine seni ağlatmam canim ...
90. Karlı bir çam ormanında nefes almak bahtiyarlığına benzer seni sevmek..
91.Özlemek güzel şeydir, özlüyorsa özlenen.Beklemek güzel şeydir, gelecekse beklenen.
Sevmek güzel şeydir, seviyorsa sevilen...
92.Kalbim seni unutacak kadar hainse,ellerim onu parçalayacak kadar asildir.
93.Belki dünya için önemli olmayabilirsin ama,biri için dünyalar kadar önemlisin.
94.Bugünde yarın da yüreğin kadar yanındayım ,kendini yalnız hissettiğinde elini yüreğine koy ben hep oradayım!!
95.Her martı bir deniz, her rüya bir uyku,her dağ bir duman her nota bir şarkı bulur ama, ben başka " sen " bulamam...
96. Ya sözlerin aklımda, ya da aklım adında, ya hayalin karşımda, yada sesin kulağımda,ya ben çıldırıyorum, ya da çok seviyorum, ya sevmek çok güzel, ya da sevilen çok özel…
97.Tut ki ben bir yağmur damlasıyım toprağa düştüm mü dağılırım, Düşünki ben bir kar tanesiyim suya değdiğim anda eririm, Anla ki sen benim canımsın seni kaybettim mi biterim...
98.Seviyorum seni ölümsüz bir aşk ile, bütün kalbim hayatım seninle, ölecek dahi olsam bu kalp ile son nefesimde haykıracağım seni seviyorum diye..
99.Kül olmuş ateş yanar mı? Buz tutmuş su akar mı? Bu gözler seni sevdi başkasına bakar mı?
100.Bütün dünyayı istediğin renge boyayıp, bu rengi insanlara bütün sevginle dağıt. Kendini sevginin bir rengi diye tanıt; çünkü senin varlığın sevgiye en güzel kanıt…
|