Geçerken Uğradım
Teşekkür Etme: 0
Üye No: 18771
İtibar Gücü: 1393
Rep Puanı : 403
101.Bazen bir dakika birgün gibidir.bazende birgün bir dakika gibidir.zamanı değerli kılan tek şey senin sevgindir…
102.Kuru bir çınarın fırtınayla olan savaşında, fırtına sökemiyorsa topraktan çınarı, bu çınarın toprağa olan sevgisindendir, tıpkı sana olan sevgim gibi…
103. Yalnızlığım yanımda kimse olmadığından değil, yalnızlığım yanımda sen olmadığındandır.
104.Hayallere dalıp gitmem ben çünkü tek hayalim sensin benim! Hiçbirsey isteyemem ben çünkü bir tek istediğim sensin.
105.Sen seni seveni görmeyecek kadar körsen. Oda sana sevgisini sana söylemeyecek kadar gururludur.
106.Güllerin hepsi güzeldir ama senin kadar değil, seni herkes sever ama benim kadar değil
107.Güneşe adini buzla yazan biri olursa, bilki o seni benden çok seviyordur...
108.Seni ne kadar mi seviyorum? Kimsenin seni sevemeyeceği ve kimseyi sevemeyeceğim kadar...
109.En feci şey yalnızlık.En acı olay "ölüm." En üzüntülü an unutulmak.En soğuk cevap "hayır." Fakat en güzel kelime "seni seviyorum." En önemlisi ise sensin bebeğim...
110.İsteyipte sahip olamadığım herşeyin yerine senin varlığını koyduğumda, anladım ki ben bu dünyada herşeye sahipmişim çünkü sen herşeye ve herkese bedelsin.
111.Kader isterse eğer gelmem diyemezsin ecel isterse eğer ölmem diyemezsin o kadar çok sevildin ki tanrılar misali artık aşkı tatmadım bilmem diyemezsin
112.Bazen hasret bazen yağmursun bitsin bu hasret gel ne olursun susuz çöl gibi sana susuzum dünyalar benim olsada bilki sensiz MUTSUZUM
113.Sensizlik sessizlik demek, sessizlik ölüm demek yaşarken ölmek demek seni sensiz yaşamak demek.Demekki yaşamak için sevmek sevmek için sen gerek , seni seviyorum
114.Gülmek için mutlu olmayı bekleme.Belkide mutluluk gülüşünde saklıdır.Sakın ağlayayım deme,Belkide biryerlerde senin birtek gülüşün için yaşayan birileri vardır.
115.Dünyan mutlu, hayallerin tatlı olsun.ellerine güneş, gönlüne bahar dolsun mutluluklar ömrünce, herşey gönlünce olsun.Seni seviyorum…
116. Karanlık dünyam,dertler ve ben,aklımdaki tek düşüncem,MUTLULUK ve SEN…
117. Dün gece peşine bir melek taktım seni takip etsin diye melek geri geldi, bir melek başka bir meleği takip etmez dedi.
118. Sen çölde yağacak yağmurlar kadar değerli, dalinda açmiş çiçek kadar güzelsin. kaybedilmeyecek kadar değerli kaybedilince bulunmayacak kadar özelsin. . . !
119. Seni dağlara yazsam yağmurlar, göklere yazsam bulutlar, gözlerime yazsam gözyaşlarım siler, ama seni kalbime yazdım hiç kimse silemez. . .
120. Gözlerim kör olsa görmesem seni, hafızam kaybolsa bilmesem seni, hiç kimse tanımaz olsada beni, kendimi unuturum, unutmam seni.
121. Seviyorum seni, hemde deliler gibi. inanmiyorsan vur, parcala kalbimi. kalbimden akan kan yazacak ismini. iste ozaman anlarsin sana olan sevgimi. . !!
122. Süslü püslü, cıcılı bıcılı, rengarek çiçeklerle bezenmiş kelimeler yerine bu kez tek renk ve sadelik içinde çıkıyorum karşına ve tek sözle"seni seviyorum"
123. Sana sevgim öyle derin ki sonu yok denizler gibi, sen öyle özelsin ki kalbimde sonsuz rüya gibi. . .
124. Şimdi uzaklardasin benimle değil ben ise yanlizim seninle değil adin kalbimde dilimde değil kalbim seninle içimde değil seni çok seviyorum elimde değil
125. Safak vaktinde yağan çiğ tanesi, masum gün batımında denizden esen rüzgar gibi ve okyanusun derinliklerindeki inci kadar özelsin.
126. Seviyorum seni, seviyorum. . . yok bu sevginin bir dengi daha. bu sevginin kaynagimi nerede? elinin kalbine koy, hisset sonra aynaya bak. işte orda. .
127. Gök yüzünün hakimi ben olsaydım yıldızlara emir verirdim. sen pencerenden baktıgın zaman'seni seviyorum' yazmaları için
128. Senin dogdugun gün yagmur yagıyordu ama yagmur deyildi yıldızlar aglıyordu çünkü engüzel yıldız aralarından ayrılıp dünyaya doguyordu.
129. Sesini duyduğumda yüreğim titriyorsa, bakışlarında gözlerin gözlerimi ıslatıyorsa, anlatabilmek için sevdiğimi tek çarem fısıldamaksa dinle: seni seviyorum. . .
130. Sensizliği susturdum seni dinliyorum yıldızları söndürdüm gözlerini izliyorum dünyayı durdurdum seni yaşıyorum seni düşündükçe dahada çok seviyorum. . .
131. Sevgi denizlerinin sonu yok gibi uçsuz bucaksiz görünsede hep sonsuza dek seni aşmak istiyorum pusulamin üstünde tek bir şey yaziyor seni deliler gibi seviyorum. .
132. Askim sana verebilecek hediyelerin en guzelini veriyorum: kalbimi. alinacak hediyelerin en guzelini aliyorum: kalbini. . soylenecek en guzel seyi soyluyorum: seni seviyorum. .
133. Eger sevgi masum bir goz yasi ile olculuyorsa benim seni ne kadar sevdigimi ogrenmek istiyorsan okyanuslara bakman yeterli. . .
134. Zirvelerden yuvarlansa tutmaya gücüm yeter dağların taşını. fakat kaldıramam kirpiklerinden akan bir damla hüzünlü gözyaşını. bu yüzden benimle hep gülmelisin
135. Ilık bir rüzgar geçti burdan nereye diye sordum özlenen her şeye dedi aklıma ilk sen geldin çünkü özlenen tek şey sendin. . .
136. Aşk kapıyı çalmışsa gönüle yasak olmaz kalbim seni seçmişse geriye dönüş olmaz.
137. Git rüzgar ona söyle, onu ne kadar çok sevdiğimi , onun için neler yapabileceğimi söyle! ama unutma, eğer o bir başkasıyla mutluysa sus ve sessizce geri dön. . ..
138. Benim sana aşık olduğumu anlatmak için bir şiirim yoksa, bir masal mi yazsam, ama ben sana iki kelime yazıyorum, seni seviyorum. . .
139. Aşk: dudaklarda kahkaha değil, gözlerdeki yaştır. maksat sevgi uğrunda ölmek değil uğrunda ölünecek sevgi bulmaktır.
140. Ufukta bir gemi görsem seni taşıyan, mavi denize dalardım geriye bakmadan, uçsuz bucaksız mavilikte arardım beni, taa ki beni sende bulana kadar…
141.Güzelsin şirinsin, şahanesin. Çektiğim çileye tek bahanesin. Melek mi şeytan mı bilmem ki nesin. Tuzaktan tuzağa atsan da olur. Ben seni seviyorum. Sen sevmesen de olur.
142. Eller bana kalpsizsin diyorlar, doğru çünkü kalbimin sende olduğunu bilmiyorlar.
143.Aşkım var dağlar bilemez, sevgim var kimsenin aklı alamaz, birde sen varsın ya birtanem dünyada kimse böyle sevemez.
144.Sen engin acılarla kavrulan biçare yüreğimde, sevgi dağının doruğundaki erişilmez buzulu eriten kızıl güneş.
145.Ela gözlerini o masum bakısına ıcten sözlerine can dayanırımı söyle ne diyorum bılıyor musun en büyük gerçek seni seni seviyorum
146. Kar yağarken sokaklarda ben sevınclıyım askın ufuklarında yemin ettim mutluluğa çünkü asık oldum sana.
147. Ben aşkı yalnız sana yakıştığı için severim, bana da yaşattığın için teşekkür ederim.
148.Bir tatlı aşk gülüşü özledi gözlerim, Ve sen hangi alemde hangi düşlerde isen gel, Çünkü gülüşünü çok özledim...
149. Gecenin karanlığındasın, güneşin ışığında, Suyun damlasında, selin coşkusunda Kimi yanımdasın kimi rüyamda Ama hep aklımdasın sakın unutma...
150. Elbet rüzgar ve deniz taşır emanetlerini, Bekle gün gelir güneşim bulacaktır seni, Akşamları balkona çık, gözlerini kapat, Rüzgar benim yerime öpecek seni...
|