Tek Mesajı Görüntüle
Old 02-27-2007, 07:07 AM   #13
erhangulsum
Geçerken Uğradım

erhangulsum Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 12
Üye No: 1051
İtibar Gücü: 1491
Rep Puanı : 2771
Rep Derecesi : erhangulsum has a brilliant futureerhangulsum has a brilliant futureerhangulsum has a brilliant futureerhangulsum has a brilliant futureerhangulsum has a brilliant futureerhangulsum has a brilliant futureerhangulsum has a brilliant futureerhangulsum has a brilliant futureerhangulsum has a brilliant futureerhangulsum has a brilliant futureerhangulsum has a brilliant future

Alıntı:
İlk Gönderen astrolog Mesajı Göster
erhan kardeşim şu programı nasıl çalıştıra bilecegimizi detaylı anlata bilirmisin.senide yorduk ama dostum
arkadaşlar olay gerçekten çok basit.

verdiğim partları indirip içindeki dosyayı çıkartın. rardan çıkartırken kesınlıkle hata vermemesı lazım. verırse eksik ya da hatalı inen bir prattan kaynaklanıyordur.

çıkan dosyanın adı zaten belli, dosya isminden de anladığınız gibi içindeki tüm dosyaları data dvd olarak dvd ye çekiyoruz. sakın rardan dosyayı direk olarak atmayın. dosyayı açıp da içindekilerin hepsini seçin ve öyle dvdye çekin.

tüm işlem bu arkadaşlar daha neyini anlatayım ki? zaten aynılarını yazmıştım. nero 7 kullanarak deneyın. mutlaka bi yerde bi yanlışınız var.
erhangulsum çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla