Tek Mesajı Görüntüle
Old 03-31-2007, 01:26 AM   #8
buevren
Müstakbel Üye

Teşekkür Etme: 62
Üye No: 17537
İtibar Gücü: 1663
Rep Puanı : 24060
Rep Derecesi : buevren has a reputation beyond reputebuevren has a reputation beyond reputebuevren has a reputation beyond reputebuevren has a reputation beyond reputebuevren has a reputation beyond reputebuevren has a reputation beyond reputebuevren has a reputation beyond reputebuevren has a reputation beyond reputebuevren has a reputation beyond reputebuevren has a reputation beyond reputebuevren has a reputation beyond repute

Alıntı:
İlk Gönderen black225 Mesajı Göster
ya kardes ben bu flımı onceden indırmıstım nasıl acacagımı anlamadım nerden bozuk dosyaları koru dıyecegız onu acıklarsan sevınırım..
Tekrar indirirseniz sorunsuz açılıyor. eski indirdiğinizi eğerki açmak ve izlemek istiyorsanız. dosyanın üzerine gelin. Mause ile sağ tıklayın. Arşivi Aç diyin. Daha sonra sol da alt kısımda bozuk dosyaları koru seçeneğini işaretleyin ve enter tuşuna basın. Açılımın sonunda crc hatası verecek gene ama dosyayı açacak. Keyifle Yine İzleyebilirsiniz. Eğerki Bunları yapmam derseniz Linki yeniledim. İlginize ve anlayışınıza teşekkürler.
buevren çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla