Tek Mesajı Görüntüle
Old 04-07-2007, 08:03 PM   #6
iktisat_58
Daimi Üye

iktisat_58 Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 9
Üye No: 28171
İtibar Gücü: 1482
Rep Puanı : 6781
Rep Derecesi : iktisat_58 has a reputation beyond reputeiktisat_58 has a reputation beyond reputeiktisat_58 has a reputation beyond reputeiktisat_58 has a reputation beyond reputeiktisat_58 has a reputation beyond reputeiktisat_58 has a reputation beyond reputeiktisat_58 has a reputation beyond reputeiktisat_58 has a reputation beyond reputeiktisat_58 has a reputation beyond reputeiktisat_58 has a reputation beyond reputeiktisat_58 has a reputation beyond repute

makinist

Temel'in kol saati durmuş.İçini açmış ve içinden ölü bir karınca çıkmış.
Temel:"Uyyy!Zaten ben tahmin etmiştim,makinistin öodüğünü.

orta şekerli kahve

köy ağasının bir kızı var tanımadığı bir genç talip eve gelir kızına karşısına alır haberi verir kızım seni istemeye gelcekler nedersin der kız sorar babaya iyide baba ben talibimi tanımamki nasıl karar vercem baba kızım misafirler gelince kahvenizi nasıl içersiniz diye soracan aday şekerli derse mulayim biri şekersiz derse sert biri der ona göra karar verder gelir misafirler kız sıradan sorar şekerli şekersiz derken aday orta şeker der kız gider mutfağa gelmez allahınemriyle kız istenir baba kızı bekler gelmez baba musade ister birde kızıma sorayım mutfağa gider kızım ne oldu kahveleri getirmedin kararını verdimmi kız babaya derkı baba bana kahveyi şekerli istese mulalim şekersiz derse mulayim dedin bu orta şeker istedi nasıl karar vercem der baba kızına nebileyim kızım adayın dönme olduğunu cevabını verir

mezarcıtemel

bir gün temelin annesi ölmüş vasiyeti şöylemiş oğlum ben ölücem ben ölürsem bana mezartaşı yaptır temelin ama parası yokmuş aklına fikir gelmiş başka bir yerden mezar taşı çalmış kendi annesinin mezara dikmiş DURSUN görmüş demişki ula temal sen nağım tında temel boşver dursun zaten annemin okuması yazmasıyoktu

rambo deli

deli hastanesinde rambo sanan deli hastaneden kacar iki kişinin yanına gider bıcağını cıkarır kağıdı uzatır derki bu mektubu oğlum askerden gönderdi oku der adam bakar bos bir kağıt bise diyemez sonunda kafadan atmaya başlar sevgili babacım derken biseler söyler deli inanmış gibi gider ken geri gelir öbur adamın yanına gelir derki senin bu arakadaşın tam bi deli boş kağıdı okuyo der

özür dilerim

bir gün temelim canı sıkılmış ve sokağa çıkmış geziyormuş ve bir mısır koçanı görmüş ve tekme atmış sıkıntısı geçmemiş sonrada bir şişe bulmuş ve onada tekme atmış içinden bir cin çıkmış ve dile benden ne dilersen demiş temelde ÖZÜR DİLERİM DEMİŞ

temel ile papağanı

bir gün temel papağanıyla maça gitmiş.o sırada bir şişko sahaya çıkmış.temel bağırıyormuş:''şişko çıktı sahaya şişko çıktı sahaya''diye bağırmış.papağan bunu ezberlemiş.kaleci topu sıyırmış temel yine''sıyırdı geçti gitti sıyırdı geçti gitti''demiş.papağan bunu da ezberlemiş.maç bitmiş eve geliyoalarmış.denize uçak düşmüş temel yine bağırmaya başlamış''benzini bitti düşttü benzini bitti düştü''diye papağan bunuda ezberlemiş.eve gelmişler.temelin karısıda şişkoymuş.papağan başlamış''şişko çıktı sahaya şişko çıktı sahaya''diye.kadın terliği fırlatmış papağana.papağan''sıyırdı geçti gitti sıyırdı geçti gitti''demiş.kadın sinirinden bayılmış.yine papağan demiş ki''benzini bitti düştü benzini bitti düştü''buradan TUTAR ailesine tşkler

pi şans daha

temel her zamanki gibi yine okuldan kaçmış. öğretmenin onu yatıştırmak için temel'i inönü stadına görürmüş.herkes statta bağırıp çağırıyormuş.öğretmen temele 2-1kaç eder demiş.temel 1 eder demiş.bütün stat sessizliğe bürünerek
-hocam pi şans daha

temelin orucu

Dursun Temel’e sormuş:”Uşağum oruçlu oruclukaç hamsi yiyepiliyorsun?”Temel-100 tane demiş.Dursun:”Hadi oradan yesen yesen 1 tane yersin geriye kalan 99 hamsiyi oruçsuz yersin “demiş.Bu espiri Temelin hoşuna gitmiş.Yolda Cemal’i görmüş ve hemen sormuş:”Uşağım oruçlu oruçlu kaç hamsi yiyepiliyorsun ?”Cemal:”50” demiş. Temel:”Ha uşağım 100 deseydun sana müthiş bir espiri yapacamtum”demiş

yıldız yaparlar

Nasrettin Hocaya sorarlar;
- Hocam yeni ay girince eski ayı ne yaparlar?
"Bunu bilmeyecek ne var" der hoca
- Kesip, kesip yıldız yaparlar.

deliler

iki deli birgün deli hastanesinden kaçmış herkes o iki deliyi aramış.
Doktor birgün buikideliye rasla-mış.
Doktor:siz kaçmadınızmı?
Deliler:hayır dün alış-tırma yaptık bugün kaçıcağız.
iktisat_58 çevrimdışı