sadece yazmak istiyorum
bosta olsa yazmak....
noktalara imlalara dikkat etmeden
sadece yazmak...
Yazmak içimde bir umuta dönüsüyor.Belki yazdiklarim yazdigim kelimeleri,siseden kadehe dökülürken sarabin verdigi o müthis ahengli sesle benzesirde, bana sarabi içerken verdigi tadi verir diye...
Sonra o kelimelerin sanki içimde birlesmiscesine karsima gelip "sen" olmalarini istiyorum..O kelimelere dokundukça, kalem kagida deyip yeni yeni "sen"ler olusturdukça sana dokunmus gibi olmak istiyorum...
Sen içime yazilmissin.Kalbimdeki bütün yazilar sensin...Bombos ,tertemiz bir kagdin safligiyla ama her çekildiginde bitime biraz daha yaklasan mürekkebin yok olusuyla seni bekliyorum....
Ruhsuz martilar gibi oradan oraya sürükleniyorum.Yavas yavas gecenin agirligi çöküyor üzerime.Büyük üstad"gecemi insani hüzünlendirir yoksa insanlarmi hüzünlenmek için geceyi bekler" demis.Bence insanlar hüzünlenmek için geceyi beklerler ama yalan söylerler.Neredenmi biliyorum! Iste söyleyeyim....
Sensiz gece-gündüz ayrimi yok.Saat yok, dakikalar yok,zaman denen kavram ortadan kalkmis..Arada baskalari için gece oluyor, sonra benim için olmasada gün doguyor...Zaten gün yokki..
Bos bos önüme bakiyorm.Hiç bir kavramim ok...Insanlar ölü olmasada benim için ölü...Sen yoksun ya ve benim için hiç olmayacaksinya gerisi önemli degil....
Sen içime yazilmissin...Kalbimdeki bütün yazilar sensin....Telleri koparilmis ve hiç bir ise yaramayanlarin arasina atilmis degerli bir gitar gibi çaresiz ama aska susamis,askini bulmus ama karşılık görememis fakat ilk günki kadar seven bir asigin heyecaniyla seni bekliyorum....
Simdi sen gelirsen;
Bombos,tertemiz bir sayfanin safligiyla ve aska susamis,askini bulmus ama karsiligini görememis fakat ilk günki kadar seven bir asigi heyecaniyla seni karsiliyacagim....
Ama gelmezse;
Telleri koparilmis ve hiç bir ise yarmayacaklarin arasina atilmis degerli bir gitarin çaresizligi ile ve her çekilisinde bitime biraz daha yaklasan mürekkebin yok olusuyla kaybolup gidecegim....
Ne olur gel...Ne olur gel....
alıntı
|