Tek Mesajı Görüntüle
Old 04-22-2007, 01:41 AM   #388
Nǿ ŦΞДЯ™
Forum Kalfası

Nǿ ŦΞДЯ™ Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 75
Üye No: 24380
İtibar Gücü: 2870
Rep Puanı : 3451
Rep Derecesi : Nǿ ŦΞДЯ™ has a reputation beyond reputeNǿ ŦΞДЯ™ has a reputation beyond reputeNǿ ŦΞДЯ™ has a reputation beyond reputeNǿ ŦΞДЯ™ has a reputation beyond reputeNǿ ŦΞДЯ™ has a reputation beyond reputeNǿ ŦΞДЯ™ has a reputation beyond reputeNǿ ŦΞДЯ™ has a reputation beyond reputeNǿ ŦΞДЯ™ has a reputation beyond reputeNǿ ŦΞДЯ™ has a reputation beyond reputeNǿ ŦΞДЯ™ has a reputation beyond reputeNǿ ŦΞДЯ™ has a reputation beyond repute

Bir daha dünyaya gelsem,yine seni severdim
Beni üzesin diye,beni böyle deli divane edesin diye
Biliyorum......
Sende bir daha dünyaya gelsen yine beni sevmezdin.
Kahrımdan öleyim diye..

Gitmeliyim bunu anlıyorsun değilmi?
Başka çarem yok gitmeliyim.sensizliğin beni süründüreceğini bile bile gitmeliyim.seni sevmekten asla vazgeçmeyeceğim ama olmayacak bir duaya amin demek bizimkisi.yıllar önce o sahilde seni ilk gören ben olmalıydım.ve yüreğin o gün benim yüreğime dokunmalıydı.şimdi gitmek zorunda kalmazdım. şimdi bir sevdanın en güzel yerinde olurduk.
Birbirimizi bu kadar çok hakederken ,bu kadar çok seeverken gitmek öyle çok dokunuyorkı yüreğime...hayatımda ilk kez kabul ediyorum yenilgiyi.
Kimbilir korkağım belkide senden değil, bu aşkın büyüklüğünden kaçıyorum.ah be sevgilim,ben kendimden kaçıyorum.
Hiçbirşey tesatüf değildir,buna inanırım ben.herşeyin bir kurgusu vardır ve insan mutlaka kendisi için kurulmuş o şeyi yaşar.Şimdi gitmemde bunun bir parçası işte.imkansızı seçip,imkansızı yaşayıp sonra da "bir gün yeniden ve sonsuza dek..."deyip gitmem başka nasıl açıklanabilir.?seninle o gece ,hiç hesapta yokken karşı karşıya gelmemizi ne tarif edebilir başka ?
Bu kadar zaman hep aynı soruyu sordum kendime,sen hiç benim oldunmu?"tamamen sana aitim" dedinmi?cevabı olmayan sorular işte..önceleri delirirdim bulamadıkça cevabını.sonra bir kabullenmişlik çöktü kalbime...
Seviyordumya seni ne önemi vardı gerisinin?yüreğinde bir yerim olduğunu biliyordumya ,fazlasını istemenin ne gereği vardı ki?
Ama sonra bu kadar basit olmadığını gördüm.dayanılmaz bir yanı vardı bunun .seni özlediğimi söylemek için bile beklemek zorundaydım.sana sarılmak içinse günler,haftalar geçmeliydi.sen en güzel ,en mutlu anlarını başkalarıyla paylaşırkenben sadece hayalinle yetinmeliydim ..olmadı aşkım.yürütemedim..bu aşkın tutsağı olduğumu farkettim.sonu belirsiz,yarını olmayan ve hiçbir zaman tamamlanamayacak olan bir aşkın tutsağı...
Gidiyorsam ,sevdam tükendiği için değil,bunu bil.Aksne sevdamı çok daha yukarılara ta yukarılara taşımak için gidiyorum.kendimi yenilemek ,tutsaklıktan kurtulmak ve kimbilir bir gün senin karşına daha özgür ,daha cesur çıkmak için gidiyorum.ben terk etmiyorum seni.ne seni nede sevdamızı bırakmıyorum.kalbimdesin ve hep oradakalacaksın.ben yaşadıkça ...seni seviyorum..
UNUTMA BENİ.......

ALINTI
Nǿ ŦΞДЯ™ çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla