04-28-2007, 01:35 PM
|
|
Geçerken Uğradım
Teşekkür Etme: 5
Üye No: 41663
İtibar Gücü: 1338
Rep Puanı : 274
|
İncil Çelişkileri / -Tanrının vucudu varmı?-
Evet Var!
Gen.3:8Derken, günün serinliğinde bahçede yürüyen RAB Tanrı'nın sesini duydular. O'ndan kaçıp ağaçların arasına gizlendiler.Ex.33:11 RAB Musa'yla iki arkadaş gibi yüz yüze konuşurdu. Sonra Musa ordugaha dönerdi. Ama genç yardımcısı Nun oğlu Yeşu çadırdan çıkmazdı. Ex.33:20 Ancak, yüzümü görmene izin veremem. Çünkü yüzümü gören yaşayamaz."Ex.33:22 Görkemim oradan geçerken seni kayanın kovuğuna sokup geçinceye kadar elimle örteceğim. Ex.33:23 Elimi kaldırdığımda, sırtımı göreceksin. Ama yüzüm görülmeyecek." Ex.34:5RAB bulutun içinde oraya inip onunla birlikte durdu ve adını Yahve olarak açıkladı. Ezek.1:27 Gördüm ki, beli andıran kısmının yukarısı içi ateş dolu maden gibi ışıldıyordu, belden aşağısı ateşe benziyordu ve çevresi göz alıcı bir ışıkla kuşatılmıştı.Ezek.8:2Baktım, insana benzer birini gördüm: Görünüşü, belinden aşağısı ateşi andırıyor, belinden yukarısı maden gibi ışıldıyordu.
Hab.3:4 Güneş gibi parıldıyor,
Elleri ışık saçıyor.
Gücünün gizi ellerinde.
Hayır Yok!
Lk.24:39 «Ellerime, ayaklarıma bakın; işte ben'im! Bana dokunun da görün. Bir hayalette et ve kemik olmaz, ama görüyorsunuz, bende var.» Jn.4:24 Tanrı ruhtur, O'na tapınanlar da ruhta ve gerçekte tapınmalıdırlar.»
Kaynak: www.islamustundur.com
|