05/24/07 - İbrahim Tatlıses, Ş.Urfa'dan Aday Oldu...
İbrahim Tatlıses, Seyrantepe’de bulunan Tatlıses Şirketler Grubu'nda düzenlediği basın toplantısında Şanlıurfa’dan bağımsız milletvekili adayı olduğunu açıkladı.
Tatlıses, basın toplantısında milletvekilliği yolunda neler yapacağını anlattı. Halka hizmet için dönüşü olmayan bir yola çıktıklarını belirten İbrahim Tatlıses, "Halkın dilini ve yaşadığı sorunları bildiğim için halkımı TBMM'de en iyi şekilde savunacağımı düşünüyorum. Ben her dakika halkın içinde yaşayan biriyim. Sadece Şanlıurfa için değil, tüm Türkiye için çalışacağım. Seçilince mazbatamı alıp çekip gidenlerden olmayacağım” dedi.
SANATÇILIĞA DEVAM EDECEK
Milletvekili seçildikten sonra müzik çalışmalarına devam edeceğini de açıklayan İbrahim Tatlıses “Sanatçılığım ayrı milletvekilliğim ayrı olacak. İkisini asla birbirine karıştırmayacağım. Ayrıca insanlar şunu bilmeli ki ben milletvekilliğini dokunulmazlık zırhına bürünmek için istemiyorum” yorumunu yaptı.
HEMŞEHRİLERİNE SESLENDİ
Tatlıses, seçimlerde Mehmet Ağar’ı örnek göstererek; "Şanlıurfalı hemşehrilerime sesleniyorum. Geçen seçimde Mehmet Ağar, memleketi Elazığ’dan bağımsız aday olup 100 bine yakın oy alıp meclise girmişti. Ben de Şanlıurfalı'lardan rica ediyorum Mehmet Ağar’ın bu rekorunu kıralım” çağrısında bulundu. İbrahim Tatlıses, milletvekili adaylığını yaptığı basın toplantısı ile açıkladı.