07-05-2007, 07:29 PM
|
|
Administrator
Teşekkür Etme: 20
Üye No: 1
İtibar Gücü: 70000
Rep Puanı : 434913
|
Alıntı:
İlk Gönderen M@D_VIPer
Beyler bişeyi es geçiyorsunuz..Farkında değilmisiniz bilmiyorum...Bir yeni oluşum içerisnde olabilirz ama bu kafanıza göre d.mod mod s.mod yazabilceğiniz anlamına tam iştikal etmiyor..Burada bir yönetimsek ve s.modlar mevcutsa fikirler alınmalıdır..Biz böyle gördük ve hala böyle yapıyoruz...Doğrusuda yanlışıda tüm yönetim üstlenirse başarı yakalanır...Yoksa kişisel tatminlerdne öteye geçmez muamma bi durum...
|
Alıntı:
İlk Gönderen M@D_VIPer
Böyle devam edildiği takdirde doğaldır ki s.mod larında herhangi bir amacı kalmıyor..Forum geneli konu kilitle konu taşı..2 de konu aç tamam da öteye gitmez bu şekilde devam ederse...Ben burada bi Crazyboy u birde FX i tanırım admin olarak..Diğerleriniz ile bir muhabbetim yok...FX de Crazyboy da beni bilir..Bu yazım bir sitem değil yönetimdeki denge ve uyum için bir öneridir...Eminim kısa zaman içinde gerekenler gerektildiği şekilde yapılmaya başlanacaktır...
|
zaten toparlanma için d.mod ve mod eklememizi crazyb0y söyledi forum toparlandıgı zaman öyle olacak zaten su an toparlanma sürecindeyiz ve gittikçe iyiye gidiyoruz. önerin zaten sitenin temel kuralıdır bu kural ihlal edilmez,"edilemez!" sadece bu süreç içinde bunu es geçiyoruz ayrıca kişisel tatimnle mod yazmıyoruz istek ve performansa göre yazıyor hiç girmeyen adama d.modluk veya modluk vermedik vermeyiz forum için yeterli görüyoruzki veriyoruz.bunu şimdilik kendi başımıza yapıyoruz ileride ki zamanda ki bu zaman yakındır forum canlanınca normal sisteme döneceğiz . süper modların amacı kalmıyor demişsin nasıl kalmıyor? biz d.mod ekledik diye forumu güncelmi tutamıyorsunuz süper modluk sadece değerlendirme işimi? yazındaki anlam aynen bu umarım açıklayıcı olmuştur. başarılar.
|
|
|