Tek Mesajı Görüntüle
Old 07-16-2007, 06:44 PM   #3
sarge
Geçerken Uğradım

sarge Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 4
Üye No: 43598
İtibar Gücü: 1385
Rep Puanı : 4060
Rep Derecesi : sarge has a reputation beyond reputesarge has a reputation beyond reputesarge has a reputation beyond reputesarge has a reputation beyond reputesarge has a reputation beyond reputesarge has a reputation beyond reputesarge has a reputation beyond reputesarge has a reputation beyond reputesarge has a reputation beyond reputesarge has a reputation beyond reputesarge has a reputation beyond repute

Seyircisiz bir derbiye kendimizi hazırlamıştık"
Turkcell Süper Ligi'nde 2007-2008 sezonu fikstürü çekildi. Ataköy Olimpiyatevi'ndeki fikstür çekimi sonrasında konuşan Galatasaray Kulübü Genel Sekreteri Selçuk İren, yeni sezondaki 5 maçlık seyircisiz oynama cezalarını hatırlatarak, ''Fikstür çekiminde seyircisiz bir derbiye kendimizi hazırlamıştık'' dedi.

Yeni sezonun dostluk ve centilmenlik içinde geçmesini dileyen İren, şunları kaydetti: ''Bütün takımlara az sakatlık ve az tribün olaylarının yaşandığı bir sezon diliyorum. İlk maçımızı kendi stadımızda Çaykur Rizespor ile yapacağız. İlk derbi karşılaşmasını Beşiktaş ile 7. haftada stadımızda seyircisiz oynayacağız. Taraftarımız tabii ki bizim için itici güç. Geçen sene seyircisiz oynadığımız üç maç kabus gibiydi, bu duyguyu anlatamam. Dolayısıyla umut ediyorum hem Ali Sami Yen Stadı'nda hem de hiç bir statta bu tür olaylara sebebiyet verecek davranışlar yaşanmasın. Fikstür çekiminde seyircisiz bir derbiye kendimizi hazırlamıştık. Takımımız buna alışmak zorunda. Böyle olmasını istemezdik.''