15:24 Alanya'da orman yangınında bin 550 meyve ağacının kül olduğu 3 köye 48 bin YTL
Alanya'da Orman Yangınında Bin 550 Meyve Ağacının Kül Olduğu 3 Köye 48 Bin YTL Yardım Yapılacak
Resmi büyütmek için tıklayın Antalya'nın Alanya ilçesinde çıkan orman yangınında bin 550 meyve ağacının kül olduğu 3 köye 48 bin YTL yardım yapılacak. Yapılacak olan yardımın 18 bin YTL'sini Alanya Kaymakamlığı karşılarken, bu para yanan 3 evin sahiplerine eşit olarak dağıtılacak.
Antalya'nın Alanya ilçesinde çıkan orman yangınında bin 550 meyve ağacının kül olduğu 3 köye 48 bin YTL yardım yapılacak. Yapılacak olan yardımın 18 bin YTL'sini Alanya Kaymakamlığı karşılarken, bu para yanan 3 evin sahiplerine eşit olarak dağıtılacak.
Sonbahar ve kış döneminde ise 3 köye toplu gelir getirecek proje uygulanacak. Köylerde yanan bütün fidanlar ücretsiz olarak dağıtılacak. (Cihan Haber Ajansı) 16 dakika önce.. [918672]