Konu: Msn Nickleri
Tek Mesajı Görüntüle
Old 08-23-2007, 04:06 PM   #3
The J0lly J0ckeR
Daimi Üye

The J0lly J0ckeR Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 2
Üye No: 43617
İtibar Gücü: 1560
Rep Puanı : 4314
Rep Derecesi : The J0lly J0ckeR has a reputation beyond reputeThe J0lly J0ckeR has a reputation beyond reputeThe J0lly J0ckeR has a reputation beyond reputeThe J0lly J0ckeR has a reputation beyond reputeThe J0lly J0ckeR has a reputation beyond reputeThe J0lly J0ckeR has a reputation beyond reputeThe J0lly J0ckeR has a reputation beyond reputeThe J0lly J0ckeR has a reputation beyond reputeThe J0lly J0ckeR has a reputation beyond reputeThe J0lly J0ckeR has a reputation beyond reputeThe J0lly J0ckeR has a reputation beyond repute

Sevgiliye Nickler
15996
» Aşkımı dağlara yazacaktım aşkımdan büyük dağ bulamadım..

» Özgürlük düşlerde değil ,kendi kendimize yükselttiğimiz çitlerin ardındadır

» ışte buna aşk denir be aslanım, buna zifiri karanlık denir. Oğulları olur aşkın, kızları olur; karı, yağmuru, tipisi olur. Çamuru bile olur; lakin, gövdeni güneşin altına yaydığın bahar günleri parmakla sayılıdır. O parmakla sayılı anlar için, o birkaç yıl sonra zihninden fırlayıp fırlayıp tatlı bir yağmur olur.

» Göz Damlalarının Yanaklarına Çizdiği Islak Patikaları Seyret, Seyret ki Yalnızlığın Acısını Anlayasın. Dudaklarını Okşayan Tuzlu Tanecikleri Hisset, Hisset ki Daha Güzel Ağlayasın.

» Birlikte Yaşayabileceğin Biriyle Değil, Onsuz Yaşayamayacağın Biriyle Ol. Gelip Boşluk Dolduranlardan Değil, Gittiğinde Yeri Dolmayanlardan Olsun.

» Bir Dost Yüzüne ıhtiyaç Duyduğunda Başını Kaldır ve Gökyüzüne Bak. Güzdüzleri Bulutların *******i Yıldızların Arkasından Gülümsüyor Olacağım.

» Benim ıçin Hayatta ıki şey Önemlidir, Biri Sen Diğeri Özgürlüğüm. Özgürlüğüm ıçin Canımı, Senin ıçin Özgürlüğümü Feda Ederim.

» Güller Hep Ellerinde Açsın Ama Dikenleri Batmasın. Sevda Hep Seni Bulsun Ama Seni Yaralamasın. Mutluluk Hep Yüreğine Dolsun Ama Beni Unutturmasın.

» Birgün Yağmura Yakalanırsan Benden Kaçtığın Gibi Yağmurdanda Kaç. Çünkü Bulutların Arkasında Kaybolan Aşkı ıçin Ağlayan Benim.

» Uzaklıklar Küçük Sevgileri Yok Eder, Büyükleri Yüceltir. Tıpkı Rüzgarın Mumu Söndürüp Ateşi Yükselttiği Gibi.

» Seni her özlediğimde kalbime bir yıldız koyuyorum. Ne kadar özledim diye sorarsan, kalbimde bir gökyüzü taşıyorum bunun için seni çok seviyorum.

» Mevsimlerden sonbahardayım, senin yüzünden. Dünyadaki herkes için herhangi biri ama herhangi biri için dünyalara değersin.
The J0lly J0ckeR çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla