Tek Mesajı Görüntüle
Old 08-24-2007, 05:39 PM   #177
Kéan aRs
Aşmış Üye

Kéan aRs Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 125
Üye No: 44060
İtibar Gücü: 4279
Rep Puanı : 10060
Rep Derecesi : Kéan aRs has a reputation beyond reputeKéan aRs has a reputation beyond reputeKéan aRs has a reputation beyond reputeKéan aRs has a reputation beyond reputeKéan aRs has a reputation beyond reputeKéan aRs has a reputation beyond reputeKéan aRs has a reputation beyond reputeKéan aRs has a reputation beyond reputeKéan aRs has a reputation beyond reputeKéan aRs has a reputation beyond reputeKéan aRs has a reputation beyond repute

Dürüst olmam gerekirse, ilk ayın çok mutlu geçtiğini dile getirmem gerekir. Boşandığım gün altı, dört ve üç yaşlarındaki Jeanne, Julia ve Michael ile birlikte Missouri’den, memleketim olan kuzey İllinois’ye taşındığımda, kavga ve istismar ortamından uzaklaşabildiğim için çok mutlu olmuştum. Fakat ilk aydan sonra, eski arkadaşlarımı ve komşularımı özlemeye başladım. Özellikle de, paramın yetebildiği tek yer olan, kiraladığım 98 yıllık ahşap eve yerleştikten sonra. St. Louis’in dışındaki, sevimli, modern, çiftlik evine benzer evimi özlüyordum. St. Louis’deyken her konforumuz yerindeydi: Çamaşır makinem, kurutma makinem, bulaşık makinem, televizyonum, arabam. Şimdi bunların hiçbirine sahip değildim. Yeni evimizdeki ilk ayımızdan sonra, bana orta sınıf bir yaşam standardından bir anda yoksulluğun pençesine düşmüşüz gibi geldi. Eski evimizin üst katındaki yatak odalarında ısıtıcı bile yoktu, ama çocuklar
Kéan aRs çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla