Tek Mesajı Görüntüle
Old 08-24-2007, 06:13 PM   #2
Kéan aRs
Aşmış Üye

Kéan aRs Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 125
Üye No: 44060
İtibar Gücü: 4279
Rep Puanı : 10060
Rep Derecesi : Kéan aRs has a reputation beyond reputeKéan aRs has a reputation beyond reputeKéan aRs has a reputation beyond reputeKéan aRs has a reputation beyond reputeKéan aRs has a reputation beyond reputeKéan aRs has a reputation beyond reputeKéan aRs has a reputation beyond reputeKéan aRs has a reputation beyond reputeKéan aRs has a reputation beyond reputeKéan aRs has a reputation beyond reputeKéan aRs has a reputation beyond repute

Lafı Gediğine Oturtmak Bu Olsa Gerek…

Bir ihtiyar, yaşlandığı için kendini yormamasını ve istirahat etmesini isteyenlere şu cevabı vermiş:
`Eğer bir yarışa katılmış olsaydınız, hedefinize yaklaştığınızda yavaşlar mıydınız?`

Churchill, avam kamarasında konuşurken, muhalif partiden bir kadın milletvekili, Churchill’ e kızgın kızgın söyle seslenir: - “Eğer, karınız olsaydım, kahvenizin içine zehir karıştırırdım.” Churchill, oldukça sakin kadına döner ve lafı yapıştırır: - “Hanımefendi, eğer karım siz olsaydınız, o kahveyi seve seve içerdim.”

Sokrates ve eşi bir türlü iyi geçinemezlermiş. Bir gün eşi Sokrates’e verip veriştirmiş, ağzına geleni söylemiş. Bakmış kocası hiç bir tepki göstermiyor; bir kova suyu alıp başından aşağı boşaltmış. Sokrat, gayet sakin: - “Bu kadar gök gürültüsünden sonra bir sağanak zaten bekliyordum” demiş.
Kéan aRs çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla