Tek Mesajı Görüntüle
Old 08-25-2007, 01:25 PM   #4
Kéan aRs
Aşmış Üye

Kéan aRs Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 125
Üye No: 44060
İtibar Gücü: 4230
Rep Puanı : 10060
Rep Derecesi : Kéan aRs has a reputation beyond reputeKéan aRs has a reputation beyond reputeKéan aRs has a reputation beyond reputeKéan aRs has a reputation beyond reputeKéan aRs has a reputation beyond reputeKéan aRs has a reputation beyond reputeKéan aRs has a reputation beyond reputeKéan aRs has a reputation beyond reputeKéan aRs has a reputation beyond reputeKéan aRs has a reputation beyond reputeKéan aRs has a reputation beyond repute

Terim'den garanti
A Milli Futbol Takımımız'ın 42 yıldır yenemediği Romanya'ya önceki akşam kötü bir futbolla 2-0 boyun eğmesinin yankıları sürerken, teknik direktör Fatih Terim, bu sonucun fazla büyütülmemesi gerektiğini savundu.

Terim, Bükreş dönüşü, uçakta Futbol Federasyonu Başkanı Haluk Ulusoy ile Başkan Vekili Affan Keçeci'ye, "Hiç merak etmeyin. Malta ve Macaristan'ı yener yeniden lider oluruz" diyerek garanti verdi.

Romanya karşısında alınan yenilgiyi önemsemediğini vurgulayan Fatih Terim, şunları söyledi: "İlk yarıda garantili oynadık ve sahada etkili olan taraf bizdik. Gerçek Türk Milli Takımı bu yarıda sahadaydı. İkinci yarıda roller değişti. Romanya güçlü oyunculardan kurulu oturmuş bir takım. Mutu ve Dica çok tehlikeli oyuncular.

Güçlü olmalıyız

Benim için skordan çok oyuncuların performansları önemliydi. Sabri, Mehmet Topuz ve Hamit'i farklı yerlerde oynattım. Çünkü Malta ve Macaristan ile oynayacağımız maçlarda çok etkili olmalıyız. Rakibimizi tanıyoruz. Antrenörlerimiz Metin Tekin ve Müfit Erkasap, Malta ve Macaristan maçlarını izleyip gerekli bilgileri bana ilettiler.

Rakiplerimizin her maçını takip ediyoruz. Kimse merak etmesin, Malta ve Macaristan maçlarında elde edeceğimiz skorlarla grubumuzda yeniden zirveye çıkacağız. Türk Milli Takımı'nın gerçek gücünü göstereceğiz. Fizik olarak da güçlenip, rakiplerimizle
Kéan aRs çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla