Saidou resmen Kayseri'de
Kayserispor Kamerunlu futbolcu Saidou ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. Saidou, Kayseri Büyükşehir belediyesinde düzenlenen törenle medyaya tanıtıldı. Sırasıyla İstanbulspor, Galatasaray ve Malatyaspor formalarını 7 yıl giyen ve son olarak Fransa'nın Nantes takımında top koşturan Saidou, "Her futbolcu büyük kulüpte futbol oynamak ister. Kayseri'nin büyük camia olduğunu biliyorum. O nedenle buraya geldim" dedi. Kayserispor Onursal Başkanı Mehmet Özhaseki de "Seni iki yıl önce istemiştik ama kısmet bugüneymiş" şeklinde konuştu
Kayserisporlu yöneticiler ve sarı kırmızılı ekibin yeni futbolcusu Saiodu, Büyükşehir Belediyesine geldi. Kayserispor Onursal başkanı Mehmet Özhaseki'nin de hazır bulunduğu törende üzerindeki beyaz tişörtü çıkartıp sarı kırmızılı formayı giyen Kamerunlu yıldız oyuncu yaptığı sepriler ve şakalarla dikkati çekti. "Ben Karedenizliyim" diyerek sözlerine başlayan Saidou" Bu yıl yaz tatilinde Mehmet topuzla tanıştık. Onun Kayserispor'la ilgili anlattıkları beni etkiledi. Her futbolcu büyük camiaya gelmek ister. Ben de Kayserispor'u ve Kayseri kentini büyük camia olarak gördüğüm için buraya geldim" şeklinde konuştu.
Kayserispor Onursal Başkanı Mehmet Özhaseki ise, sarı kırmızılı oyuncuyu iki yıl önce transfer etmeyi çok istediklerini ifade ederek, "Saidou, o zaman Malatyaspor'u tercih etti. kısmet bugüneymiş. Kayserispor'un orta sahası şimdi daha da güçlü olacak" diye Saidou'ya övgüler yağdırdı. Kamerunlu oyuncu antrenmanlara başladı.
|