Tek Mesajı Görüntüle
Old 08-29-2007, 12:59 PM   #10
ƒяαмвυαz
ÇaKaL Üye

ƒяαмвυαz Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 102
Üye No: 44250
İtibar Gücü: 1754
Rep Puanı : 12977
Rep Derecesi : ƒяαмвυαz has a reputation beyond reputeƒяαмвυαz has a reputation beyond reputeƒяαмвυαz has a reputation beyond reputeƒяαмвυαz has a reputation beyond reputeƒяαмвυαz has a reputation beyond reputeƒяαмвυαz has a reputation beyond reputeƒяαмвυαz has a reputation beyond reputeƒяαмвυαz has a reputation beyond reputeƒяαмвυαz has a reputation beyond reputeƒяαмвυαz has a reputation beyond reputeƒяαмвυαz has a reputation beyond repute

LAYLOM AŞKLARA

Laylom muş sevgin uğramamış ayıplar utanmalar semtine senin sen diyorum çünkü ne artık biricik aşkımsın nede canımsın sadece boş gecen hayatımda yaptığım en büyük hatasın aşağılıklık birisin insan oğlunun ne kadar acımasız olabileceğini öğretin ben senden sonra artık sevmedin sevemedin öyle derin yaralar acmışın ki kapanmıyor seviyorum diyen herkesi yine yalan diye inanmıyorum sevemiyorum ben artık hayat sadece boş boş nefes almak vermek evden işe işten eve kimseyle konuşamıyorum da artık yazıyorum vakit buldukça msn adresimi istemişin hafta sonları bazen o adı betasıca her karışı acı dolan semtime geliyorum sakın yanlış anlama senin için değil sadece acılar ve öfkem azaldığı zaman gelip gezip tekrar doluyorum asla seni görmek değil zaten artık elerin kadınısın zengin birisin altında araba cebinde para mutlusundur umarım düğünün olduğu yeri yıkmışlar yol geçecekmiş bana acı veren en önemli yeri kaybediyorum üzüldüm senin evlendiğin mekan yok artık
Bana en çok koyan senmi gönderdin bilmiyorum inanıyorum ki sen göndermişindir son darbeyi vurmak için felç etmek için can çekişeyim ölmeyim diye düğün davetiyeni gelmez sandın belki yada gelirde bir köşede bakıp bakıp gider sandın ama sana son bakışım olacaktı nasıl kacırırdım bu anı hemen koşup bir ceyrek altın aldım bir çeyrek altın bile değerin yoktu ama adet yerini bulsun takıda arkadaşlar önüme gecsede ben altını takacaktım sana sonum olsada takacaktım o taptığın parayı sana verecektim belki fazla olursa takılan altın daha mutlu olursun diye takacaktım ve son kez gözlerine bakacaktım ama ben baktığım halde sen bakamadın gözlerime titredin kaçırdın gözlerine elimi uzatım elim boşta kaldı ve iki adımla uzaklaştım yanından hayatından sakın bir daha haber gönderme bana arkadaşlarınla benim ‘deniz’ adında birini tanımı yom artık msn adresimi istemişin arkadaşın görünce söyledi yazık ben kimliğimi yetirmişin ne msn si
ƒяαмвυαz çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla