Biraz dikkatli bir kimse orada çocuğun başında duran adamın elindeki aleti fark etmiştir. Ben anlayamadım ne olduğunu, fakat aşağıda verdiğim bağlantı dan öğrenebilirsiniz . Bana göre olayın bu şekilde gerçekleşmiş olması daha doğru. Linkte diğer yerlerde muhtemelen görmediğiniz son bir kare fotoğraf var. Ben birinin kolunu kırmak istesem altına ceket vb. şeyleri koyupta kırılmasını engellemeye çalışmazdım ! Tabii sizler bu şekilde bir olayla karşılaştığınızda direk olarak başlığın yönlendirmesiyle şeriat uygulanan ülkeler böyledir sanıyorsunuz. Belki de insanları bilerek yönlendirmeye çalışıyor bazı kesimler. Dine karşı soğutmak isteniyordur belki de yarım bilgili ve düşünmeye alışkın olmayan kimseleri. Ama bir düşünün İran daki insanlar sizden daha mı az akıllılar ? Böyle bir olay ortaya çıktığında tepki göreceklerini bilmiyorlarmı ? Son olarak emin olun ekmek çaldı diye kimsenin kolunu hiç bir devlet kırmaz ama bizim memlekette baklava çaldı diye içeri tıkarlar bacak kadar çocuğu, bu arada bankaları boşaltıpta vergilerimizle açığı kapamaya çalışanlar dışarıda serbertçe dolaşırlar. Saygılarımla
http://blog.milliyet.com.tr/Blog.aspx?BlogNo=50318