Tek Mesajı Görüntüle
Old 09-05-2007, 12:17 PM   #13
¢яєαмιηg
Banned

Teşekkür Etme: 156
Üye No: 38652
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : 13972
Rep Derecesi : ¢яєαмιηg has a reputation beyond repute¢яєαмιηg has a reputation beyond repute¢яєαмιηg has a reputation beyond repute¢яєαмιηg has a reputation beyond repute¢яєαмιηg has a reputation beyond repute¢яєαмιηg has a reputation beyond repute¢яєαмιηg has a reputation beyond repute¢яєαмιηg has a reputation beyond repute¢яєαмιηg has a reputation beyond repute¢яєαмιηg has a reputation beyond repute¢яєαмιηg has a reputation beyond repute

YARASA
Üç tane yarasa varmış.Alman,İngiliz,Bide bizim Temel.ingilizin karnı açıkmış aşağıya bir kaymış birazdan bir gelmiş ağzı kan içinde.bizimkiler vavvvvvv demişler ne oldu.Demiş şuradaki evi görüyormusunuz içinde bir kadın var onun kanının emdim demiş.Alman açıkmış ve o da bir aşağıya süzülmüş bir gelmiş ki ağzı burnu kan içinde bizimkiler vavvvv demşler.şuradaki evi görüyormusunz arkasında bir ahır var içinde bir tane dana var onun kanını içtim demişler.
Bizim temelde açıkmış aşağıya bir süzülmüş birazdan bir gelmiş ki oda ne ağız burun göz eller kan içnde bizimkiler vavvvvvvvvvvvvvvvvv demişler.Şu evi görüyormusunuz arkasında bir ağır var onun arkasında da bir direk var gördünüz mü demiş onlarda ewet demiş İŞDE DEMİŞ BEN O DİREĞİ GÖRMEDİM
¢яєαмιηg çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla