sağol benim ki gönül meselesi hayat meselesine dönüştü... sevdiğim için teyzemin kocası tehdit etti eğer bu ilişki devam ederse o kızı alır kapınıız önüne getirirm evlenirsinz dedi )çünkü sevdiğim kız teyzemin kocasının yeğeni) ama böyle bişey olursa babam beni öldürür abartısız çıkmazdaydım o kadar çok seviyorum ki ama dün akşam konuştuk ayrıldık ağladım çok ağladım ama ne faydası var bana senin iyliğin için ayrılıyorum dedi (önce bana sordu ayrılalım diye bende hayır diyemedim kahretsin ağzmdan hayır çıkmadı ) bana çok intizar etti biliyorum ama elimden bişey gelmiyor işte napım ne yapayım bana söyler misin sultan bana kıl verirmisin ama artık görüşmeyecez içim yanıyor zoruma giden şey ne biliyor musun hep konuşrduk beraber geleceğimiz için güzel şeylerden bahsediyorduk onlar olmadı ya bana dokunan o bensiz çaresiz kaldı onun ailesinden fayda yok sanki aile dğil yabancı bi bana güveniyordu ama bizi onun amcası (benim teyzemin kocası) yıktı tüm ahım onun üstünde işte benim derdim bu sultan hayatta herşey boş sağol ilgilendiğin için
|