10-06-2007, 07:23 PM
|
|
|
Banned
Teşekkür Etme: 156
Üye No: 38652
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : 13972
|
Yine Şişeler Dolusu Yokluğu
Yine Şişeler Dolusu Yokluğuna İçmekteyim
off..
yine şişeler dolusu yokluğunu içmekteyim.. kafam güsel..
sensiz oluşumun şerefine içmeye gelmiştim oysa ki yıldızların koynuna.. şimdi yine gidişin aklımda we çöküşlerim darmaduman edior hayatımı..
sen nesin bilio musun??
sen korkaktan başka bişi diilsin..sewmekten,bağlanmaktan korkuosun..bense körükörüne aşık oldum sana.. bi anda bağlandım.. oysa senin yaptığunu yapmak lasımmış.. segiden kaçıp,sadece kendi içinde sıradan bi aşk yaşamak lasımmış..
sen adi bi insansın.. serefsizin en alası.. acıyı hak eden tek insan.. kaybetmeye mahkum kendini beğenmişin teki.. yaşadığı aşklara sadece hançer bırakıp giden wicdansız.. zindanlara mahkum edilmesi gereken en acımasız katilsin..
sen hayatımı mahwedensin..
sen..
sen hayatımdın benim..
herşeyimdin..
hayatımın anlamı..
warlığımın nedeni..
ah aşkım..
ne wardı sanki gidecek??çok mu sıktım seni?? ne wardı sanki beni bu *******in koynuna atacak??senin istediğin nei yapmadım ki??
sen gel dedin,geldim.. git dedin,gittim.. bekle dedin,bekledim.. al şunu,çıkar kalbini dedin,sana hiç düşünmeden yüreğimi werdim..
şimdi sonbahar yapraklarıyla dolu gözyaşlarımla bekleyişlerimde kayboluorum yawaş yawaş..
eriorum artık anlasana!! her kadehi sana kaldırmaktan,sen warmışsın gibi seni yaşamaktan yoruldum!!
sen,beni ben yapan tek erkek..
yine sana içiorum, dedim ya as önce..
senin mutlu oluşuna içiorum ben.. senin yüsündeki belli belirsiz bi tebessüm bile yeter inan bana..
küskün diilim sana..biras kırgınım o kadar..
ama anla beni.. çok sewdim seni..
gidişinin,beni arkanda bırakışının ardından as da ağlamadım kendi kendime..
kimse görmesin die hiç de as saklamadım yıkılışımı..
bu kadeh de sana aşkım..
senin şerefine..
bütün bunlar..
herşey senin için..
hayatımı sana adıorum..
we inan sadece senin için yaşıorum..
sen bakma bana.. konuşuorum ben yine öylesine.. saçmalıorum dimi.. kusura bakma..
ama yine duy beni.. anla..
çok sewdim ben seni..
bu sarhoş beden hala beklior seni.. geliceksin dimi?..
gel emi?..
|
|
|