Tek Mesajı Görüntüle
Old 10-07-2007, 12:29 AM   #1704
GhencThurk
Forum Kalfası

GhencThurk Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 57
Üye No: 44597
İtibar Gücü: 3396
Rep Puanı : 6831
Rep Derecesi : GhencThurk has a reputation beyond reputeGhencThurk has a reputation beyond reputeGhencThurk has a reputation beyond reputeGhencThurk has a reputation beyond reputeGhencThurk has a reputation beyond reputeGhencThurk has a reputation beyond reputeGhencThurk has a reputation beyond reputeGhencThurk has a reputation beyond reputeGhencThurk has a reputation beyond reputeGhencThurk has a reputation beyond reputeGhencThurk has a reputation beyond repute

Eczacı Baba
Kız erkek arkadaşını arayıp akşam yemeğe davet etmiş. Hem ailesiyle tanıştıracak, hem de ailesi
dışarı çıktıktan sonra erkek arkadaşıyla birlikte olacakmış. Çocuk kız arkadaşının evine gitmeden
önce bir eczaneye uğrar. Eczacıya: - "Bana prezervatif verir misiniz?", der; eczacı da ne yapacağını
sorar. Çocuk da kız arkadaşının evine gideceğini, kızın ailesi gittikten sonra birlikte olacaklarını
söyler. Akşam yemek yemek için masaya otururlar. Yemekten önce dua edilir herkes yemeğe başlar ama
çocuk hala dua ediyordur. Kız çocuğa, "ben senin bu kadar dindar olduğunu bilmiyordum", der. Çocuk
da kıza: - "Ben de senin babanın eczacı olduğunu bilmiyordum!!!"
GhencThurk çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla