10-16-2007, 07:38 PM
|
|
Aşmış Üye
Teşekkür Etme: 21
Üye No: 23848
İtibar Gücü: 8771
Rep Puanı : 54700
|
Kalbimiz onlarla

Beşiktaş'ın teknik direktörü Ertuğrul Sağlam ile Siyah-Beyazlı futbolcu Serdar Özkan, Türk sporuna sponsorluklarıyla maddi destek veren Ülker'in dev topunu imzalayarak Milli Takım'a verdikleri desteği gösterdiler.
Ülker'in, Milli Takım reklam kampanyası paralelinde Taksim Meydanı'na yerleştirdiği ve Milli Takım'a duyulan desteğin, sevginin ve güvenin göstergesi olarak halkımızın imzalaması için ürettiği dev topa ilk imzaları atanlar arasında yer alan Ertuğrul Sağlam, A milli takımın Euro 2008 şansının hala sürdüğünü ve onların Yunanistan'ı yenip avantajlarını korumaları için dua ettiklerini söyledi. Genç teknik adam "Gerçekten milli takıma ben hala güveniyorum. Onların her zaman arkasındayız. Moldova beraberliği moralimizi bozsa da Yunanistan'ı yenip 2008'e katılmak için önemli bir yol katedeceğimize inanıyorum. Şu anda hala ikinciyiz. Karamsarlığa kapılmaya ğerek yok. Bizim kalbimiz ve desteğimiz onlarla beraber" diye konuştu.
Sağlam; Malta maçından bu yana eleştirilen ve medyanın hedefi haline gelen Fatih Terim için ise "Dozajını aşan eleştiriler yapıldı. Böyle bir dönemde destek olmak lazım. Eleştiri olacak tabii ki, ancak bunların tamamen yok edici değil de yapıcı olması gerekir" dedi.
Trabzon maçı için de konuşan Sağlam "Kazanmaktan başka düşüncemiz yok. Hakan ve Rüştü'nün sakatlığı sebebiyle ortaya çıkan kaleci sorununu bir şekilde çözeceğiz. Rüştü'nün iyileşme ihtimali var. Aksi takdirde elimizde yetenekli kaleciler var" sözlerini sarfetti.
Malta ve Macaristan maçlarında A milli takım aday kadrosuna çağrıldıktan sonra Pazar günkü Ukrayna maçı için Ümit milli takıma davet edilen Serdar Özkan ise A Milli takıma sonuna kadar destek vereceklerini kendisinin de en büyük hedeflerinden birinin milli takım forması ile Euro 2008'de mücadele etmek istediğini söyledi. Serdar ayrıca, geçtiğimiz hafta sonu oynanan U-21 Türkiye-Ukrayna maçında son dakikalarda yaptığ estetik hareketi şu cümlelerle değerlendirdi: "Uzun süredir bu harekete çalışıyordum. Ben onu güzel bir asist yapabilmek için yaptım. Sonuçta gol de olsa çok daha güzel olacaktı. Bu hareketimden dolayı yurt dışındaki yıldızlarla benzetilmek istemiyorum. Ben kendim olarak daha da gelişiceğime inanıyorum. Genç sporcu son olarak, Trabzonspor ile oynayacakları derbi maçın seyircisiz oynanacak olmasının kendilerini için bir avantaj olabileceğini ifade etti ve "Trabzon deplasmanından 3 puanla dönmek için elimizden geleni yapacağız" dedi.
|
|
|