♥ Benim sevgim zaman ve uzaklıkla sınırlı değil, zamanı kaldırınca aynı andayız uzaklığı kaldırınca aynı yerdeyiz, o zaman her an ve her yerde seninle beraberiz...
♥ Ağlamak istiyorsan eğer başını dik tutki göz yaşların seni ağlatan kadar alçalmasın
♥ Biz denizci değiliz her limanda sevgilimiz olsun, biz liseliyiz sevdikmi birkere severiz.
♥ Bilirmisin Bir Fidan Susuz Kalırsa Ne Olur...Tabiki Kurur Ve Ölür..İşte Ben Bir Fidan Sen susun Eğer Sen Olmazsan Kurur Ve ÖLÜRÜM AşKıMM.
♥ Kahretsin unutamıyorum ama normaldir,çünkü o benim kalbimle beynim arasında çelik halattan asma köprü kurdu, nice tır konvoyları geçti köprü sallanmadı bile!!!
♥ Sen bir güneşsin etrafında bir çok gezegen var. ama unutmaki ben de bir dünyayım ve bir tek bende hayat var !
♥ Ben mavi, Sen gökyüzü.Ben deniz, Sen dalgası.Ben beden, Sen can.Söyle şimdi, Dalgasız deniz, Cansız beden, Sesiz bir Ben olur mu hiç?...
♥ Şu uzun gibi görünen ama gayet kısa hayat yolunda çare olmasa da ağlamak! Mümkünmü ki ağlamamak...
♥ Çölün suya duyduğu özlem bile, Benim sana duyduğum aşkın yanında hiç kalır! Ben sana kavuştuğum gün, Çöller gözyaşlarımla ıslanır...
♥ Hasret ve özlem sevdiğinle güzel, karşımdaki senin gibi olunca özel, tut onun elinden yada gönlünden, bak o zaman ayırabiliyormu ecel
♥ Sen güllere özenme, güller sana özensin, üzme tatlı canını sen güllerden güzelsin, sevgi kadar özgürsün
♥ Hayatıma bir yalnızlık çöküyor sen uyuyunca, gecenin karanlığında kayboluyorsun usulca, her sabah gözlerimi açtığımda, yaşamaktan önce sen geliyorsun aklıma.
♥ Geceyi sana yazdım güneşi sana, alev alev yanıyor içimdeki sevda, yetmiyor söndürmeye denizler, ebedi aşk için hazır bu can adanmaya.
♥ Gecemi aydınlatan ay gibisin ve ben mehtabında elimde kadeh, kalbimde yanan ateşi söndürmeye çalışıyorum, bu ateş beni öyle sarmış ki, ne yapsam söndüremiyorum.
|