Tek Mesajı Görüntüle
Old 02-12-2008, 03:17 PM   #2
WrAtBoY
Forum Demirbaşı

WrAtBoY Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 70
Üye No: 26495
İtibar Gücü: 2587
Rep Puanı : 2488
Rep Derecesi : WrAtBoY has a reputation beyond reputeWrAtBoY has a reputation beyond reputeWrAtBoY has a reputation beyond reputeWrAtBoY has a reputation beyond reputeWrAtBoY has a reputation beyond reputeWrAtBoY has a reputation beyond reputeWrAtBoY has a reputation beyond reputeWrAtBoY has a reputation beyond reputeWrAtBoY has a reputation beyond reputeWrAtBoY has a reputation beyond reputeWrAtBoY has a reputation beyond repute

İçimde ağlayan , ıslanan sen adına sustum Sen kokan nefesi alırken sustum Tutarken sustum Susarken kan kustum .........

Canımda sen vardın Giderken sustum Zehir olup içime dolan sigaramdın Nefes nefes çekerken sustum Penceremde akşam olmuştu Ben yalnızdım Gök yüzü yalnızdı Yıldızlar kayarken sustum Yağmurlar yağdı gidişine Karanlık ****u Gözlerim , ellerim , dilim , bedenim sustu Ben sustum Rüzgâr esiyordu Saçlarım uçuyordu Kuşlar uyuyordu , ben uçuyordum Gözlerim uykusuzdu Ve ben ağlıyordum… Sokaklar sustu sensizliğe Ben sustum Uyurken uçtum Uçarken seni gördüm Sustum… Sustum Yıllar geçse de , sensizliğe sustum Hasretine ve gidişine güller sustu Ben sustum Aşksızlığa Sessizliğe Sevgisizliğe ve sensizliğe Nöbet dolu *******ime Olmayan düşlerime Ağlayan gözlerime sustum Ben senin için sustum Susmak için değil !! Senin için… Gece sustu sensizliğe … ben sustum Susmak için değil !! Sen ağlama diye… Umutsuzluğa Yalnızlığa Karanlığa ve aydınlığa sustum Dünyaya çaresiz küstüm Yıllara ve sensiz acılara Yalnızlığıma ve Asıllara sustum Aslında .. Amacım ne susmak Ne konuşmak !! Söyle CAN TANESİ söyle ? Küsmüşken bu dünyaya Ve Susmuşken **** olmuş sevdaya Sen yoksun ya Ne fark eder küsüşüm de susuşumda ? Ben senin için sustum Susmak için değil !! Sen ağlama diye… Sustum Yıllara ve sana…
WrAtBoY çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla