Tek Mesajı Görüntüle
Old 02-12-2008, 08:22 PM   #2
jockeя
Administrator

jockeя Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 20
Üye No: 1
İtibar Gücü: 70000
Rep Puanı : 434913
Rep Derecesi : jockeя has a reputation beyond reputejockeя has a reputation beyond reputejockeя has a reputation beyond reputejockeя has a reputation beyond reputejockeя has a reputation beyond reputejockeя has a reputation beyond reputejockeя has a reputation beyond reputejockeя has a reputation beyond reputejockeя has a reputation beyond reputejockeя has a reputation beyond reputejockeя has a reputation beyond repute

Ayrıca menünün sağ tarafından maçların TV'de yayımlanıp yayımlanmayacağını, oyunun tam ekranda mı oynanacağını yoksa oyunun kısayolundaki özellikler bölümünün "hedef" kısmını "Crogram FilesSports InteractiveFootball Manager 2006fm.exe" -small_screen windowed şeklinde değiştirerek Windows penceresi şeklinde mi oynayacağınızı, oyuncuların profil ekranlarında resimlerinin olup olmayacağını, kayıtlı oyunların sıkıştırılıp sıkıştırılamayacağını, arkaplânda farklı farklı resimlerin mi yoksa hep aynı resmin mi olacağını ayarlayabilirsiniz. Bunların dışında bir de alt tarafta internet üzerinden çoklu oyunculu oyun oynamak isteyenleri ilgilendiren bir ayarlar kısmı bulunmakta, burda eğer arkadaşınızla birlikte kendi IP'nizi kullanarak online oyun oynamak istiyorsanız "Run as Server"ı işaretlemelisiniz. Seçenekler bölümünde değinmediğim "sound" kısmından da oyunda bulunan seslerin aşamasını "all" ya da "smart" şeklinde ayarlayabilirsiniz. Seçenekler bölümünü tamamladık, biraz nefes alıp ana menüdeki bölümleri özetlemeye devam ediyorum.Check For Updates: Yeni çıkan oyunların bazılarında yer almaya başlayan bu seçenek sayesinde oyunun resmî internet sitesi olan www.sigames.com'a giderek güncelleştirmeleri kontrol edebiliyoruz. Ben yazıyı hazırladığım sırada v6.0.2 yayımlanmıştı.
Credits: Böyle geniş içerikli mükemmel bir oyunu yapanların ismini öğrenmeyeceğiz de Semra Hanım'ın soyadını mı öğreneceğiz?
Quit: Hımm bu ne işe yarıyor acaba oyundan çıkmaya olmasın?
Menülerimiz bu kadar, şimdi gazımızı almış bir şekilde "New Game"e tıklayarak yeni sezon açıyoruz!
New Game'e tıkladıktan sonraki kısa yüklemenin ardından hangi ligleri ve takımları seçeceğimiz ve veritabanının genişliğinin ne olacağı soruluyor, ben İngiltere Ligi, Türkiye Ligi ve İtalya Ligi'ni seçiyorum. Ayrıca veritabanını geniş yapalım ki genç yetenekleri keşfetme konusunda imkânlarımız sınırsız olsun. Oyuncu isimlerinin gerçek olup olmayacağını ve ayrıntıların ne seviyede olacağını da belirledikten sonra, uzun bir yükleme sürecine giriyoruz. Biraz uzun sürebilir, aman sinir stres yapmayın gözünüzü seveyim.
Yükleme süresi sona erdikten sonra kendimize bir profil oluşturuyoruz. Bakın ben ne yaptım:
İsim: Yasagh
Soyad: Atagoo
Milliyet: Türk
Doğum tarihi: 05/03/1990
Yöneteceği takım: Fenerbahçe
Favori takım: Chelsea
Ve oyun...
Kadromuz önümüze geldi, şimdi yönetmemiz gereken koca bir takım (e tabiî koca: Fenerbahçe) ve disiplin altında tutarak başarıdan başarıya koşturmamız gereken oyuncular var. İlk olarak, henüz kamp dönemine girmemiş olan futbolculara iyi bir kondisyon yükleme programı hazırlayıp onları sezona hazırlamalıyız. Atlayalım antrenman ekranına...
jockeя çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla