Konu: Erken Secim?
Tek Mesajı Görüntüle
Old 01-28-2006, 01:39 PM   #8
RoStWell
Forum Demirbaşı

Teşekkür Etme: 76
Üye No: 4324
İtibar Gücü: 4463
Rep Puanı : 193277
Rep Derecesi : RoStWell has a reputation beyond reputeRoStWell has a reputation beyond reputeRoStWell has a reputation beyond reputeRoStWell has a reputation beyond reputeRoStWell has a reputation beyond reputeRoStWell has a reputation beyond reputeRoStWell has a reputation beyond reputeRoStWell has a reputation beyond reputeRoStWell has a reputation beyond reputeRoStWell has a reputation beyond reputeRoStWell has a reputation beyond repute

murat kanka ben ecevit i kotulemedım kotulememde genclıgında tamam buyuk cabalar gostermıs ve bıryerlere getırmıstıre turkıyeyı ama son yıllardada herkes goruyordukı ıyıce turkıyeyı cıkmaza goturuyor tabırı caız neredeyse evden bıle cıkamıyacak hale geldı hastalıgından dolayı ve bu sırada turkıye buyuk cokuse gırdı eger oyle dvm etseydı sunu rahatlıkla soylıye bılırımkı turkıye dıye bıryer olmazdı borclarından dolayı devletler karsılıgında turkıyeden bıryerlerı ısteyeceklerdı bunlar gundemde olan olaylardır ... ama sunu yıne soylıyeyım ben ecevıtı kotulemedım ama yanlıslarınında cok old dıle getırd9ım gorevını bırakması gerektıgı yerde koltuk sevdasına dusmesı vaya baska heveslere dusmesı turkıyenın zararına old ne durumlara dustuk. kanka sana katılıyorum erken secım olmaması konusunda cunku gercekten buyuk bı malıyet gerektırıyo ve akp karsısında muhalefet kuracak bı partı yok bence olamazda su sıralarda yıne tek basına ıktıdar kalır
sunuda soylıyeyım cumhurbaskanı tayıp erdogan olmaz cumhur baskanlıgı koltuguna bulent arınc gelecektır ve tayıp partısının basında kalacaktır veya boyle olması daha dogru bı adım olur sunu soylıyeyım herkes farklı bı acıdan bakıyor ve kendınce kendısını haklı buluyor bence yorum yaparken tarafsız davranmak gerekır .ben sahsen tayıp o sevmıyorum ama takdır edıyorum durust ve calıskan old ıcın saygılarla
ReLaKsT
RoStWell çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla