Tek Mesajı Görüntüle
Old 11-23-2005, 02:39 AM   #11
cilvenaz
Yeni Üye

Teşekkür Etme: 3
Üye No: 2831
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : 10
Rep Derecesi : cilvenaz is on a distinguished road

siteye girdimm oyle bakinirken soylemek istediklerim yani bu bolumu gordum va basimdan gecen bir olayi yazmak istedim ama ne kadar acayipki bu konuda ben yanliz degilmisim, ayni olay benimde basima geldi. benim erkek arkadasim birkac hafta once benden ailesi beni istemedigi icin ayrildi bu konuyu baslatan arkadasin durumunu bilmiyorum ama bizimkisi baya ciddiydi, evlenmek istiyorduk. su anda erkek arkadasim ne benle nede degil, beni ariyor ozxledigini soyluyor gorusuyoruz ertesi gun gidiyo ailesiyle konusuyo ondan sonra bana soguk davraniyor. ne yapicagimi sasirdim onu cok seviyorum onla ailesinin arasina giremem o yuzden kendi kendimi yiyip bitiriyorum. herkesn durumu farklidir tabi ama benim bildigim anne babalar cocuklarini karsilik beklemeden severler ve ne olursa olsun cocuklarini birakmazlar darginliklar oabilir ama sanirim o riski almakta kisiye gore degisir, neyse bu konuda fazla dertli oldugumdan derinlere girdim galiba...ben bu arkadasa derimki eger kalbinde gercekten aileni istiyosaan dogru secimi yapmissin ama emin degilsen o zaman bence tekrar dusun sonucta bu senin hayatin, unutma ailen sirasini savmis hayatlarini kurmus sira sende...

not: kelin ilaci olsa kendi basina surermis ...
cilvenaz çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla