Tek Mesajı Görüntüle
Old 02-15-2006, 03:23 PM   #6
๏๒รєรรเ๏ภ
Forum Aşığı

๏๒รєรรเ๏ภ Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 337
Üye No: 6517
İtibar Gücü: 3255
Rep Puanı : 91747
Rep Derecesi : ๏๒รєรรเ๏ภ has a reputation beyond repute๏๒รєรรเ๏ภ has a reputation beyond repute๏๒รєรรเ๏ภ has a reputation beyond repute๏๒รєรรเ๏ภ has a reputation beyond repute๏๒รєรรเ๏ภ has a reputation beyond repute๏๒รєรรเ๏ภ has a reputation beyond repute๏๒รєรรเ๏ภ has a reputation beyond repute๏๒รєรรเ๏ภ has a reputation beyond repute๏๒รєรรเ๏ภ has a reputation beyond repute๏๒รєรรเ๏ภ has a reputation beyond repute๏๒รєรรเ๏ภ has a reputation beyond repute

Alıntı:
İlk Gönderen ayten
aslında kaşa takılanlar da fena sayılmaz..yakışanlar var allah için..ama diğer yerlere takılanlar hiç sevimli değiller :frown: örneğin dudağa takılanlar, dile takılanlar..ben hoş bulmuyorum açıkçası..ama takana da bi şey demem..yakıştırmış ve takmıştır..
piercing çok sağlıklı da değil..iyi yapılmazsa bi sorun bile çıkartabilir..yanlış mı düşünüyorum?

peki sen ne düşünüyorsun bu konuda?..sanırım sen de piercing var..öyle mi?..
Dediğin bence cirkin kadın yoktur bakımsız kadın vardır a benzedi :biggrin:... benim küpem war :biggrin:

LÜTFEN
๏๒รєรรเ๏ภ çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla